Повезане вести
Станари Видовданске у сузама, на кратко ушли у урушену зграду по личне ствари
Н1 Инфо 30.07.2021
Станарима зграде у Видовданској улици у Београду, која се пре две недеље урушила због зидања оближњег стамбеног објекта, данас је омогућно да на кратко уђу у своје домове и узму личне ствари које нису успели да понесу са собом… »
Зека с врачара преживео 14 дана без хране и воде! Ватрогасци из урушене зграде у Видовданској спасили и вилија (фото)
Блиц 30.07.2021
Зека Вили, љубимац једног од станара урушене зграде на Врачару, за кога су сви мислили да није више жив, пронађен је данас после 14 дана! Власник није могао очима да верује када га је угледао! Како каже, невероватно је да зека… »
Потресне сцене са врачара: Станари урушене зграде дошли по своје успомене (фото/видео)
Вечерње новости 30.07.2021
Фото: Н. С. На адреси Видовданска 2А налазе се екипе које ће обезбедити да се безбедно изнесу ствари, као и ватрогасци. Како је за "Новости" рекао секретар за ванредне ситуације Дарко Главаш из пет, као и део шестог стана… »
Зец Вили избављен из урушене зграде на Врачару: Постао херој, преживео две недеље без хране и воде (фото)
Мондо 30.07.2021
У Видовданској 2а на Врачару пре две недеље дошло је до урушавања зграде, а данас су ватрогасци из рушевина спасили зеца Вилија. У Видовданској 2а на Врачару пре две недеље дошло је до урушавања зграде, а данас су ватрогасци… »
Руше зграду у Видовданској, станари спасили драгоцености ФОТО
Нова 30.07.2021
Ватрогасци се тренутно налазе у Видовданској 2а на Врачару, где се пре две недеље урушило део зграде због копања темеља на градилишту поред, а како сазнајемо, у току је рушење објекта. Станарима је јутрос омогућено да уђу у… »
Невероватно! Зека са врачара преживео 14 дана под рушевинама: Био без воде и хране, ватрогасци га спасли из урушене зграде…
Вечерње новости 30.07.2021
Фото: Н. С. Како за нас лист казе Миодраг Страиновиц, власник стана у сутерену, био је сам када се део зграде обрусио. - Син ми је у Грчкој, ћерка у Хрватској, тако да сам био сам овде - казе он. - Само ми је било битно да нађем… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 26 минутајош 32 повезане
Поповић: Нема ничег опаснијег од одбијања полиције да поступи по налогу тужиоца - крај привида правне државе
Н1 Инфо пре 25 минутајош 20 повезаних
Вапај Милојевиц́а из Граца: „Не забијам главу у песак – ово ми се први пут дешава“
Спутник пре 45 минутајош 56 повезаних