Povezane vesti

Šmit stigao u BiH, a Incko se oglasio zadnji put: Odlazim, ne potpuno srećan, ali sam istinski zahvalan ljudima!

Šmit stigao u BiH, a Incko se oglasio zadnji put: Odlazim, ne potpuno srećan, ali sam istinski zahvalan ljudima!

Kurir 30.07.2021
Na kraju svog 12-godišnjeg mandata u Bosni i Hercegovini visoki predstavnik Valentin Incko poručio je da odlazi "ne potpuno srećan", svestan svojih ograničenja i institucija koje je predstavljao, ali "istinski zahvalan" ljudima BiH. "Bosna i Hercegovina… »
Incko šokirao oproštajnom porukom: “Kuća nije tesna kad čeljad nije besna”

Incko šokirao oproštajnom porukom: “Kuća nije tesna kad čeljad nije besna”

Vesti online 30.07.2021
Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu Valentin Incko, kome je u petak poslednji radni dan na ovoj dužnosti, emotivnom se porukom oprostio od građana BiH. Rekao je da je to jedno od najlepših mesta na svetu i zemlja u kojoj je puno više dobrote nego… »
Inckov mandat ističe sutra: "Nije se rodio ko je svima ugodio" (video)

Inckov mandat ističe sutra: "Nije se rodio ko je svima ugodio" (video)

Blic 30.07.2021
Valentin Incko, odlazeći visoki predstavnik u BiH, kojem sutra ističe višegodišnji mandat, obratio se javnosti oproštajnom porukom, rekavši, između ostalog, da ne odlazi potpuno srećan. Pre nešto više od 12 godina došao sam u BiH i trebao sam zatvoriti… »
Inzko u oproštajnoj poruci: Mnogo šta će proći, ali BiH će opstati

Inzko u oproštajnoj poruci: Mnogo šta će proći, ali BiH će opstati

Al Jazeera 30.07.2021
Potencijal Bosne i Hercegovine, zemlje koju je nazvao biserom u srcu Evrope, odlazeći Visoko predstavnik vidi u građanima koji želi mir i prosperitet. Mnogo šta će proći, ali Bosna i Hercegovina će opstati. Ta zemlja je nešto posebno, koja ima sve, samo… »

Vesti dana »

A od danas… RHMZ jutros izdao meteorološko upozorenje

A od danas… RHMZ jutros izdao meteorološko upozorenje

Zrenjaninski pre 33 minutajoš 30 povezanih
Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

Novi magazin pre 17 minutajoš 24 povezane
BiH: Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

BiH: Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih