Povezane vesti
Grčka zbog korone šalje policiju na Mikonos i Ios, zabrinjavajuća situacija i na drugim ostrvima
RTS 30.07.2021
Situacija sa koronavirusom na grčkim ostrvima pogoršava se iz dana u dan, a prema navodima nadležnih, krivica je na mladima koji se provode i ne nose maske. Zbog toga su vlasti odlučile da na Mikonos i Ios upute policiju. Južna grčka ostrva, pre… »
Grčka šalje dodatne policijske snage na ostrva zbog korone
Telegraf 30.07.2021
- Delta soj znači da se svaka zemlja sada nosi sa četvrtim talasom, a ne kako se očekivalo u novembru - izjavio je grčki ministar turizma Haris Teoharis. Grčka je počela da raspoređuje policijske jedinice na najposećenijim turističkim ostrvima… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 13 minutajoš 54 povezane
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
"Jars" i "avangard" već u privravnosti - sledi "sarmat": Ruski raketni pukovi spremni!
Pravda pre 49 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Novi magazin pre 2 satajoš 9 povezanih