Povezane vesti
Opija se, izlazi i stalno menja muškarce! Komšije žestoko oplele po novoj devojci Darka Lazića - osramotila je roditelje
Mondo 30.07.2021
Svoj komentar dala i majka Barbare Bobak. Svoj komentar dala i majka Barbare Bobak. Bivša zvezda "Granda" Barbara Bobak iz Futoga postala je poznata kada se smuvala sa pevačem Darkom Lazićem, a njene komšije otkrile su da je odranije poznata po pričama… »
Kurir sa komšijama nove lazićeve devojke: Barbara se opija, izlazi i svaki put završi sa drugim muškarcem! Ovo joj je rodna…
Kurir 30.07.2021
Barbara Bobak iz Futoga je postala poznata po svojoj vezi s pevačem Darkom Lazićem, a njeni sugrađani kažu da je odranije poznata po pričama da je često menjala momke. Ekipa Kurira obišla je rodno mesto bivše zvezde "Granda" kako bismo saznali šta njene… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 3 minutajoš 35 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 9 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio “nemanjićki plave” tramvaje uz nove lapsuse i oštar stav prema “baljezganju” (VIDEO)
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 58 minutajoš 26 povezanih