Povezane vesti

Kilometarske kolone i čekanja po više sati na Horgošu, nešto bolja situacija na Preševu

RTS 31.07.2021
Na gotovo svim graničnim prelazima sa Mađarskom beleže se višesatna zadržavanja u oba pravca. Na graničnom prelazu Preševo sve su trake otvorene za prolaz vozila i ka Severnoj Makedoniji i u suprotnom smeru. Zadržavanja su 120 minuta na ulazu u… »

I danas gužve: Najgore na Horgošu, Gradini i Preševu

B92 31.07.2021
Na graničnim prelazima Horgoš i Gradina, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za putnička motorna vozila je oko dva sata, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Prema informacijama Uprave granične policije, u 17:30, na ulazu u zemlju putnička vozila najduže… »

AMSS: Gužve na autoputevima i graničnim prelazima

Novi magazin 31.07.2021
Saobraćaj je pojačan na autoputevima i važnijim putnim pravcima kroz Srbiju, a trenutno se na naplatu putarine čeka na Preljini oko pola sata, a kod Stare Pazove 15 minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). Na graničnim prelazima formirane… »

Naoružajte se strpljenjem i flašicama vode: Gužve na granicama i dalje ne jenjavaju, na Horgošu se čeka i po dva sata, a…

Blic 31.07.2021
Na graničnim prelazima Horgoš i Gradina, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za putnička motorna vozila je oko dva sata, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije". Prema informacijama Uprave granične policije, u 17:30, na ulazu u zemlju… »

Velike gužve na graničnim prelazima u Srbiji, čeka se i po dva sata

Nova 31.07.2021
Na graničnim prelazima Horgoš i Gradina, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za putnička motorna vozila je oko dva sata, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije". Prema informacijama Uprave granične policije, u 17.30, na ulazu u zemlju… »

Stanje na granicama: Evo gde su trenutno najveće gužve

Večernje novosti 31.07.2021
Arhiva Prema informacijama Uprave granične policije, u 17:30, na ulazu u zemlju putnička vozila najduže čekaju na prelazu Preševo, takođe dva sata. U suprotnim smerovima, na istim graničnim prelazima manja su čekanja. Tako je, na ulazu u zemlju… »

Na granicama se čeka i duže od pet sati: Kilometarske kolone na svim prelazima, na jednom se saobraćaj preusmerava zbog…

Blic 31.07.2021
Dugi redovi i višesatna čekanja na graničnim prelazima nastavljaju se i danas. Najgora situacija je na prelazu Horgoš gde se za ulazak u Srbiju čeka preko pet sati dok je za izlazak iz zemlje potrebno preko tri sata. Ono što se predviđa da će u… »

Naoružajte se strpljenjem, kilometarske kolone i danas: Čekanje na Horgošu od tri do pet sati, svi punktovi rade punim…

Kurir 31.07.2021
Na graničnom prelazu Horgoš i danas se beleže velike gužve, a zadržavanja su višesatna i na izlasku iz Srbije kao i na ulasku u zemlju. Za izlazak iz zemlje čeka se preko tri sata, dok je za ulazak u Srbiju potrebno preko pet sati. Obe međuzone su… »

Velike gužve na graničnim prelazima, višesatna čekanja

N1 Info 31.07.2021
Vikend na prelazu iz jula u avgust važi za najprometniji u letnjoj sezoni, pa ne čudi mnogo što je na graničnim prelazima gužva. Ko kreće na put, treba da se spremi na višesatno čekanje, prenosi Nova.rs. Saobraćaj u Srbiji je dodatno pojačan na… »

Ogromne gužve Na Horgošu: Vozila moraju da preusmeravaju na Kelebiju - Kolone i na Merdaru

Večernje novosti 31.07.2021
Foto Tanjug Kako se navodi, saobraćaj se preusmerava na auto-putu E-75 kod petlje Subotica jug "Y" krakom prema prelazu Kelebija. Prema podacima Uprave granične policije, vozila na Horgošu na izlazu čekaju oko dva sata, a na ulazu 60 minuta, dok se na… »

Velike gužve na Merdaru: Zadržavanje u oba pravca tri sata

Nova 31.07.2021
Na administrativnom prelazu Merdare stvaraju se velike gužve, a zadržavanja su i do tri sata. Kako prenosi Kosovo onlajn, gužve su zbog dolaska brojnih putnika koji dolaze na Kosovo, a Merdare je prelaz koji najčešć koriste i turisti iz Srbije koji… »

Gužve na Horgošu, vozila se preusmeravaju na Kelebiju

Nova 31.07.2021
Zbog zadržavanja vozila na graničnom prelazu Horgoš prema Mađarskoj, saobraćaj se preusmerava na granični prelaz Kelebija, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Kako se navodi, saobraćaj se preusmerava na auto-putu E-75 kod petlje Subotica jug „Y“… »

Na Horgošu i Preševu zadržavanja oko dva sata

Radio 021 31.07.2021
Saobraćaj u Srbiji danas je dodatno pojačan na autoputevima ka Bugarskoj, Makedoniji, Hrvatskoj i Mađarskoj, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS). Zbog pojačanog saobraćaja na naplatnim stanicama kod Subotice i Stara Pazove prolazi se… »

Na Horgošu se čeka dva sata, pojačan saobraćaj

Nova 31.07.2021
Saobraćaj u Srbiji danas je dodatno pojačan na autoputevima ka Bugarskoj, Makedoniji, Hrvatskoj i Madjarskoj, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS). Zbog pojačanog saobraćaja na naplatnim stanicama kod Subotice i Stara Pazove prolazi se… »

AMSS: Pojačan saobraćaj, zadržavanja na većini graničnih prelaza oko sat

N1 Info 31.07.2021
Saobraćaj u Srbiji je dodatno pojačan na autoputevima ka Bugarskoj, Makedoniji, Hrvatskoj i Mađarskoj, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS). Zbog pojačanog saobraćaja na naplatnim stanicama kod Subotice i Stara Pazove prolazi se usporeno… »

Kilometarske kolone na granicama: Najveći udar na prelazima sa Hrvatskom i Severnom Makedonijom, na Horgošu se čeka po dva…

Večernje novosti 30.07.2021
Foto: Printskrin/AMSS Tokom celog dana najveći udar je na granične prelaze prema Mađarskoj, Hrvtaskoj i Svernoj Makedoniji zbog velikog broja turista kao i gastarbajtera koji tranzitiraju kroz našu zemlju. Foto: Printskrin/AMSS Ovaj trend se nastavio… »

Kilometarske gužve na granicama: Na Horgošu se čeka i po dva sata, najgore na prelazima sa Hrvatskom i Severnom Makedonijom

Blic 30.07.2021
Gužve i čekanja na graničnim prelazima se i dalje nastavljaju. Na graničnom prelazu Horgoš čeka se i do dva sata kao i na granici sa Hrvatskom, javlaju iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS). Tokom celog dana najveći udar je na granične prelaze prema… »

Haos na Horgošu: Na granici sa Mađarskom se čeka i do tri sata, a ni situacija na prelazima sa Severnom Makedonijom nije…

Blic 30.07.2021
Na Horgošu kolone vozila i na ulazu i na izlazu iz zemlje i pored toga što prelaz radi maksimalnim kapacitom u oba pravca. Na graničnom prelazu Preševo sve su trake otvorene za prolaz vozila i ka Severnoj Makedoniji i u suprotnom pravcu. Zadržavanja… »

Putevi Srbije: Čekanje do dva sata na Horgošu

Danas 30.07.2021
Preduzeće Putevi Srbije saopštilo je danas da putnička vozila, prema podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije čekaju oko dva sata, dok je za ulaz u Srbiju potrebno oko sat vremena. Na graničnom prelazu… »

Vesti dana »