Povezane vesti
Vučić: Prvi put kod Ane na večeri, krilca su super
Danas 31.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras na Instagramu da je prvi put kod premijerke Ana Brnabić na večeri, ilustrujući fotografijom u opuštenoj atmosferi uz roštilj. Na meniju su bila pileća krilca, koja je Vučić pohvalio uz konstataciju da… »
"Ana ne jede, a ja ne mogu da odolim": Vučić na večeri kod premijerke Srbije, evo šta je bilo na meniju (foto)
Blic 30.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju neformalne večere sa premijerkom Anom Brnabić. - Prvi put kod Ane na večeri. Krilca su super. Jedini problem je u tome što Ana, u stvari, ne jede, a ja ne mogu da odolim… »
Vesti dana »

Evo koliki je sada rok Tramp dao Putinu da okonča rat u Ukrajini: Više ne važi ponuda od 50 dana
Telegraf pre 58 minutajoš 43 povezane

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 3 minutajoš 32 povezane

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 1 satjoš 27 povezanih