Повезане вести

Жали Новака, али слави медаљу! За Србију је ово веома тешко, а за нас остварење сна

Жали Новака, али слави медаљу! За Србију је ово веома тешко, а за нас остварење сна

Ало 31.07.2021
Освојили бронзу без борбе. Аустралијски мешовити дубл који чине Ешли Барти и Џон Пирс дошао је без борбе до бронзане медаље на Олимпијским играма у Токију. Аустралијанцима су предали Новак Ђоковић и Нина Стојановић услед… »
Ешли Барти срећна због брозне, али зна како је Србији: Ово је веома тешко за њих, за мене је остварење сна

Ешли Барти срећна због брозне, али зна како је Србији: Ово је веома тешко за њих, за мене је остварење сна

Вечерње новости 31.07.2021
ФОТО: АП/Тањуг Најбоља тенисерка света у синглу била је одушевљена што је освојила брознану медаљу, али зна колико је све ово тешко за Србију. - Јасно је да је ово веома тешко за Србију. За Џона и мене је ово остварење сна… »
Ешли Барти жали због Новака, али слави бронзу! За Србију је ово веома тешко, а за нас остварење сна

Ешли Барти жали због Новака, али слави бронзу! За Србију је ово веома тешко, а за нас остварење сна

Курир 31.07.2021
Аустралијски мешовити дубл који чине Ешли Барти и Џон Пирс дошао је без борбе до бронзане медаље на Олимпијским играма у Токију – пошто је српски тим Новак Ђоковић и Нина Стојановић предао услед исцрпљености српског тенисера… »
Навијачи исмевају Кирјоса после пораза Ђоковића

Навијачи исмевају Кирјоса после пораза Ђоковића

Нова 31.07.2021
Аустралијски тенисер Ник Кирјос нашао се усред расправе тениских фанова после меча Пабла Карењо Бусте и Новака Ђоковића. Кирјос, познат по контроверзном понашању и изјавама, рекао је „да шљака не постоји, Карењо Буста не би… »
Грбићева порука Ђоковићу: Ниси олимпијски шампион само због медаље

Грбићева порука Ђоковићу: Ниси олимпијски шампион само због медаље

Нова 31.07.2021
Прослављени одбојкашки репрезентативац Владимир Грбић послао је поруку Новаку Ђоковићу после пораза од Пабла Карењо Бусте. Шпанац је победио Србина у борби за бронзу на Олимпијским играма у Токију са 6:4, 6:7 (6) и 6:3, а… »
Карењо Буста после велике победе: Када сам видео да ће ми Ђоковић бити ривал, све се распало

Карењо Буста после велике победе: Када сам видео да ће ми Ђоковић бити ривал, све се распало

ФОТО: АП/Тањуг Он је славио са 6:4, 6:7(6), 6:3 и сигурно да није ни сањао да може да направи овако велики резултат. - Срећнији сам него после освајања турнира. Освојио сам Дејвис куп, АТП турнире, али и олимпијску медаљу… »
Буста тражио казну за Новака, а 2016. Се није бунио: Судија украо поен Србину, тад му није сметало! (видео)

Буста тражио казну за Новака, а 2016. Се није бунио: Судија украо поен Србину, тад му није сметало! (видео)

Мондо 31.07.2021
Пабло Карењо Буста желео је да Новак Ђоковић буде кажњен у мечу за бронзу, а заборавио је да је и сам ћутао на неправду учињену Јанку Типсаревићу. Пабло Карењо Буста желео је да Новак Ђоковић буде кажњен у мечу за бронзу, а… »
„Новак ми није узео брејк, највећи резултат каријере – као злато“

„Новак ми није узео брејк, највећи резултат каријере – као злато“

Нова 31.07.2021
Шпански тенисер Пабло Карењо Буста каже да му је победа над Новаком Ђоковићем у борби за медаљу у Токију највеће достигнуће у каријери. Шпанац има 30 година и до сада је освојио шест титула у каријери, има и Дејвис куп, али… »
Надал се радује као да је он победио Ђоковића: Честитам, велики Пабло, тако сам срећан фото

Надал се радује као да је он победио Ђоковића: Честитам, велики Пабло, тако сам срећан фото

Курир 31.07.2021
Најбољи шпански тенисер Рафаел Надал пресрећан је због чињенице да је његов сународник Пабло Карењо Буста спречио Новака Ђоковића да освоји нову медаљу, јер је у Токију славио у мечу за олимпијску бронзу 6:4, 6:7, 6:3. -… »
Подршка Новаку стигла од Вање Грбића: "Ти си, Новаче, пример олимпијског шампиона" (видео)

Подршка Новаку стигла од Вање Грбића: "Ти си, Новаче, пример олимпијског шампиона" (видео)

ФОТО: Н. Параушић Новак је поражен у синглу, а затим је морао и да преда меч у микс дублу, јер због повреда и исцрпљености није могао да наступи и у том мечу. – Олимпијски шампион није статус који се добија медаљом, већ… »
НОВАК СЕ ПОВУКАО СА ОИ: Извињавам се навијачима, тело ми је отказало

НОВАК СЕ ПОВУКАО СА ОИ: Извињавам се навијачима, тело ми је отказало

Санџак хабер 31.07.2021
ТОКИО – Извињавам се свим навијачима у Србији које сам разочарао, који су очекивали од мене медаљу. И ја сам, али тело ми је једноставно отказало, изјавио је најбољи тенисер света Новак Ðоковић, након што је остао без медаље… »
Дјоковић: Дао сам све од себе, извињавам се навијачима

Дјоковић: Дао сам све од себе, извињавам се навијачима

Радио сто плус 31.07.2021
Српски тенисер Новак Дјоковић рекао је данас да је дао све од себе да донесе својој земљи медаљу на Олимпијским играма, као и да се извињава свим љубитељима спорта због четвртог места. “Када си на Олимпијским играма логично… »
Узела Србији бронзу без борбе: Заслужили смо ово и славићемо

Узела Србији бронзу без борбе: Заслужили смо ово и славићемо

Нова 31.07.2021
Аустралијска тенисерка Ешли Барти слави бронзану медаљу у микс дублу, пошто су она и Џон Пирс, њен дубл партнер без борбе дошли до одличја у суботу. Требало је да укрсте рекете са Новаком Ђоковићем и Нином Стојановић, али се… »
Надал слави Новаков пораз! Шпанија добила медаљу, Рафа се јавио - Велики Пабло!

Надал слави Новаков пораз! Шпанија добила медаљу, Рафа се јавио - Велики Пабло!

Мондо 31.07.2021
Рафаел Надал честитао је највећу победу у каријери Паблу Карењо Бусти. Рафаел Надал честитао је највећу победу у каријери Паблу Карењо Бусти. Први рекет света изгубио је борбу за бронзу на Олимпијским играма, а његовом… »
Распоред за 9. дан: Навијамо за Нину, креће и Ивана у Токију

Распоред за 9. дан: Навијамо за Нину, креће и Ивана у Токију

Нова 31.07.2021
Српски олимпијци немају ни победу, ни медаљу осмог дана на Играма у Токију, деветог се уздамо у боксерку Нину Радовановић, а креће и Ивана Шпановић. Фијаско српског спорта имали смо прилику да гледамо у суботу… Нажалост, Новак… »
Вања Грбић се обратио нолету моћном поруком: Ти си пример свима шта је и како изгледа бити олимпијски шампион! (фото)

Вања Грбић се обратио нолету моћном поруком: Ти си пример свима шта је и како изгледа бити олимпијски шампион! (фото)

Курир 31.07.2021
Легендарни српски одбојкаш Владимир Вања Грбић послао је моћну поруку Новаку Ђоковићу после повлачења са ОИ у Токију. "Олимпијски шампион није статус који се добија медаљом, већ филозофијом којом се неко води кроз живот. Ти си… »
Ђоковић: Играо сам под лековима, имам неколико повреда

Ђоковић: Играо сам под лековима, имам неколико повреда

Нова 31.07.2021
Новак Ђоковић открио је шта се све дешавало са њим у току меча са Паблом Карењом-Бустом (6:4, 6:7(6), 6:3), али и читавог олимпијског турнира. „Извињавам се свим навијачима у Србији које сам разочарао. Знам да су многи од мене… »
Надал једва дочекао пораз Ђоковића! Рафа се огласио након Новаковог пораза у борби за бронзу!

Надал једва дочекао пораз Ђоковића! Рафа се огласио након Новаковог пораза у борби за бронзу!

Ало 31.07.2021
Мало му је требало... Шпански тенисер Рафаел Надал огласио се одмах након завшетка меча за бронзу на Олимпијским играма између Новака Ђоковића и Пабла Карења-Бусте. "Бик са Мајорке" насладио се поразом нашег аса и честитао свом… »
Прва изјава Новака после фијаска: Обратио се Србији

Прва изјава Новака после фијаска: Обратио се Србији

Нова 31.07.2021
Новак Ђоковић поражен је од Пабла Карењо-Бусте у мечу за бронзу у Токију, а након тога је одлучио да се обрати навијачима у Србији. „Жалим што нисам узео медаљу за моју земљу и у синглу и у дублу. Нисам успео да изнесем то… »
Новак се нама извињава? "Жао ми је што сам вас разочарао, дао сам све од себе"

Новак се нама извињава? "Жао ми је што сам вас разочарао, дао сам све од себе"

Фото: Тањуг/АП Играо је уморан и повређен, под лековима, у нехуманим условима... Али, Ноле се после пораза у мечу за треће место и одустајања од борбе за бронзу у миксу извинио свима које је разочарао! - Нажалост, у четири моја… »
Хрватска шампионка величала Олују па поручила: “Према Србији осећам поштовање, али…”

Хрватска шампионка величала Олују па поручила: “Према Србији осећам поштовање, али…”

Вести онлине 31.07.2021
Хрватска теквондоисткиња Матеа Јелић, која је после освајања злата на Олимпијским играма дала скандалозну изјаву у вези са “олујом”, поново је за медије у домовини говорила колико јој значи акција у којој је 1995. године… »
Волим олују и није ме срамота! Хрватица после скандала славила уз Томпсона у Книну, ево шта каже о српским спортистима!

Волим олују и није ме срамота! Хрватица после скандала славила уз Томпсона у Книну, ево шта каже о српским спортистима!

Мондо 31.07.2021
Матеа Јелић поново је коментарисала изјаву о Олуји, након што јој је у Книну направљен дочек на коме је певала и песму усташког певача Марка Перковића Томпсона. Матеа Јелић поново је коментарисала изјаву о Олуји, након што јој… »
У сусрет 26-годишњици акције “Олуја” (1): Голгота без краја

У сусрет 26-годишњици акције “Олуја” (1): Голгота без краја

Вести онлине 31.07.2021
У само неколико дана августа 1995, из данашње Хрватске протерано је или је “добровољно” отишло више од 200.000 њених грађана. Уочи датума када Србија обележава Дан сећања на страдале и прогнане Србе у акцији “Олуја”, а… »

Вести дана »