Povezane vesti

Danijel Krejg stigao u Srbiju: Snima se nastavak filma "Nož u leđa"

B92 31.07.2021
Holivudski glumac Danijel Krejg stigao je u Srbiju, radi snimanja drugog dela američkog filma "Nož u leđa"(Knives out). Nakon scena koje će da snimaju u Srbiji, glumačka ekipa nastavlja rad u Americi i Kanadi. Ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson… »

Džejms Bond u Beogradu

RTS 31.07.2021
Engleski glumac Danijel Krejg došao je u Srbiju povodom snimanja nastavka filma „Nož u leđa“ iz 2019. godine, čiju režiju i scenario potpisuje Rajan Džonson, potvdila je Tanjugu producentska kuća. Zvezda filmova o agentu 007 tokom boravka u… »

Džejms Bond tražio ćevape! Glumac će provesti nekoliko nedelja u Srbiji - Želi da poseti kafanu i jednu planinu

Mondo 31.07.2021
Danijel Krejg stiže sa porodicom u Srbiju. Danijel Krejg stiže sa porodicom u Srbiju. Još uvek aktuelni Džejms Bond, Danijel Krejg provešće nekoliko nedelja u Srbiji kako bi snimio drugi deo filma "Nož u leđa" koji će se snimati na nekoliko… »

Danijel Krejg odseo u luksuznom hotelu u Beogradu (FOTO)

Nova 31.07.2021
Čuveni britanski glumac Danijel Krejg juče je u popodnevnim satima stigao u Beograd gde snima nastavak filma “Nož u leđa”. Slavni glumac je odseo u jedan od najluksuznijih prestoničkih hotela u samom centru grada. Kako tvrdi izvor za Nova.rs… »

Danijel Krejg stigao u Srbiju

Vesti online 31.07.2021
Holivudski glumac Danijel Krejg stigao je u Srbiju, radi snimanja drugog dela američkog filma “Nož u leđa”(Knives out). Nakon scena koje će da snimaju u Srbiji, glumačka ekipa nastavlja rad u Americi i Kanadi. Ovo ostvarenje potpisuje Rajan… »

Danijel Krejg snima u Srbiji: U pratnji ćerke stigao u Beograd

Nova 31.07.2021
Holivudski glumac Danijel Krejg stigao je u Srbiju u pratnji ćerke, a povod njegovog dolaska je snimanje drugog dela filma "Nož u leđa". Nakon scena koje će snimiti u našoj zemlji, glumačka ekipa će nastaviti rad u Americi i Kanadi. Ovo ostvarenje… »

Danijel Krejg stigao u Srbiju u pratnji ćerke: Ovo je razlog njegovog dolaska u našu zemlju

Blic 31.07.2021
Holivudski glumac Danijel Krejg stigao je u Srbiju, gde odseda u jednom prestoničkom hotelu. On je u našu zemlju stigao u pratnji ćerke. Krejg boravi u našoj zemlji povodom snimanja drugog dela filma “Nož u leđa”(Knives out), nastavka ostvarenja… »

Danijel Krejg stigao u Srbiju: Tajni agent 007 snima u Beogradu

Večernje novosti 31.07.2021
Foto EPA Kao što su mediji ranije pisali, Krejg boravi u našoj zemlji povodom snimanja drugog dela filma “Nož u leđa”(Knives out), nastavka ostvarenja iz 2019. godine. Nakon scena koje će snimiti u našoj zemlji, glumačka ekipa će nastaviti rad… »

Danijel Krejg stigao u Srbiju: Holivudska zvezda snima u Beogradu

Telegraf 31.07.2021
Detalji zapleta još uvek nisu poznati. Holivudski superstar Danijel Krejg stigao je u Srbiju, gde odseda u jednom prestoničkom hotelu. Glumac je u Beograd stigao bez velike pompe i obezbeđenja, u pratnji ćerke. Kao što je Telegraf.rs ranije pisao… »

Vesti dana »