Повезане вести
Нина је остала без најлепшег поклона! Српска тенисерка се надала медаљи за рођендан, али...
Ало 31.07.2021
Новак Ђоковић и Нина Стојановић без борбе прадали бронзу Аустралијанцима. Новак Ђоковић и Нина Стојановић нису изашли на терен у борби за бронзу јер је српски тенисер одустао због повреде, потвдио је и сам Ноле на конференцији… »
Новак се повукао са ОИ: Извињавам се навијачима, тело ми је отказало
ИндексОнлине 31.07.2021
ТОКИО – Извињавам се свим навијачима у Србији које сам разочарао, који су очекивали од мене медаљу. И ја сам, али тело ми је једноставно отказало, изјавио је најбољи тенисер света Новак Ðоковић, након што је остао без медаље… »
ПОТОП Новак без медаље: Ђоковић – Карењо Буста 1-2 (4:6, 7:6 3:6 )
У центар 31.07.2021
Новак Ђоковић остао је без медаље на Олимпијским играма у Токију! Најбољи тенисер света без жара и невољан изгубио је од Шпанца са 1:2 3. СЕТ К Р А Ј 3:6 3:5 Ђоковић без изгубљеног поена 2:5 Феноменални Карењо 2:4 – Новак је… »
Ђоковић није могао да издржи! Новак беснео, један рекет завршио на трибинама, други се распао у парампарчад! (видео)
Ало 31.07.2021
Сустигла је нервоза нашег аса. Никако не иде Новака у последња два дана на Олимпијским играма. Суздржавао се Србин колико је могао, али је морао некако из себе да избаци негативну енергију. Цех је платио рекет, тачније два… »
Ђоковић беснео на свој тим! Новак се током меча обратио Троицком, а онда је стигао и одговор! (видео)
Ало 31.07.2021
Српски тенисер баш има много проблема у Токију. Наш најбољи тенисер Новак Ђоковић никако не може да прежали пораз од Александра Зверева и елиминацију из борбе за злато на Олимпијским играма. Током меча са Паблом Карењом Бустом… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 3 сатајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 6 сатијош 29 повезаних
ИАЕА: у нуклеарки Фукушима након земљотреса, нису откривене абнормалности
Политика пре 54 минутајош 25 повезаних
Уживо Борбе не престају, расте број жртава; Зеленски у Лондону добио подршку Запада ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 14 минутајош 82 повезане