Повезане вести

Нина је остала без најлепшег поклона! Српска тенисерка се надала медаљи за рођендан, али...

Нина је остала без најлепшег поклона! Српска тенисерка се надала медаљи за рођендан, али...

Ало 31.07.2021
Новак Ђоковић и Нина Стојановић без борбе прадали бронзу Аустралијанцима. Новак Ђоковић и Нина Стојановић нису изашли на терен у борби за бронзу јер је српски тенисер одустао због повреде, потвдио је и сам Ноле на конференцији… »
Новак се повукао са ОИ: Извињавам се навијачима, тело ми је отказало

Новак се повукао са ОИ: Извињавам се навијачима, тело ми је отказало

ИндексОнлине 31.07.2021
ТОКИО – Извињавам се свим навијачима у Србији које сам разочарао, који су очекивали од мене медаљу. И ја сам, али тело ми је једноставно отказало, изјавио је најбољи тенисер света Новак Ðоковић, након што је остао без медаље… »
ПОТОП Новак без медаље: Ђоковић – Карењо Буста 1-2 (4:6, 7:6 3:6 )

ПОТОП Новак без медаље: Ђоковић – Карењо Буста 1-2 (4:6, 7:6 3:6 )

У центар 31.07.2021
Новак Ђоковић остао је без медаље на Олимпијским играма у Токију! Најбољи тенисер света без жара и невољан изгубио је од Шпанца са 1:2 3. СЕТ К Р А Ј 3:6 3:5 Ђоковић без изгубљеног поена 2:5 Феноменални Карењо 2:4 – Новак је… »
Ђоковић није могао да издржи! Новак беснео, један рекет завршио на трибинама, други се распао у парампарчад! (видео)

Ђоковић није могао да издржи! Новак беснео, један рекет завршио на трибинама, други се распао у парампарчад! (видео)

Ало 31.07.2021
Сустигла је нервоза нашег аса. Никако не иде Новака у последња два дана на Олимпијским играма. Суздржавао се Србин колико је могао, али је морао некако из себе да избаци негативну енергију. Цех је платио рекет, тачније два… »
Ђоковић беснео на свој тим! Новак се током меча обратио Троицком, а онда је стигао и одговор! (видео)

Ђоковић беснео на свој тим! Новак се током меча обратио Троицком, а онда је стигао и одговор! (видео)

Ало 31.07.2021
Српски тенисер баш има много проблема у Токију. Наш најбољи тенисер Новак Ђоковић никако не може да прежали пораз од Александра Зверева и елиминацију из борбе за злато на Олимпијским играма. Током меча са Паблом Карењом Бустом… »

Вести дана »