Повезане вести

Исцрпљеност није разлог: Ево зашто Ђоковић није могао да игра за бронзу са Нином!

Исцрпљеност није разлог: Ево зашто Ђоковић није могао да игра за бронзу са Нином!

Вести онлине 31.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и Нина Стојановић предали су меч за бронзану медаљу у микс дублу на Олимпијским играма, а иако се првобитно чинило да је разлог премор Ђоковића, ипак је откривено да је повреда његовог… »
"Новаче, изневерио си Србију"! Познати енглески новинар скандалозно прозвао Ђоковића: Срамота, наводни шампионе!

"Новаче, изневерио си Србију"! Познати енглески новинар скандалозно прозвао Ђоковића: Срамота, наводни шампионе!

Мондо 31.07.2021
Познато британско ТВ лице увредљиво говорило о Новаку Ђоковићу после његовог пораза у мечу за бронзу. Познато британско ТВ лице увредљиво говорило о Новаку Ђоковићу после његовог пораза у мечу за бронзу. Новак Ђоковић изгубио… »
Ђоковић и Нина Стојановић предали меч за бронзу на Олимпијским играма

Ђоковић и Нина Стојановић предали меч за бронзу на Олимпијским играма

Политика 31.07.2021
ТОКИО - Српски микс дубл у саставу Нина Стојановић и Новак Ђоковић предао је данас меч за бронзу на Олимпијским играма у Токију. Ђоковић и Стојановићева требало је да играју против пара из Аустралије Ешли Барти и Џон Пирс, који… »
Ђоковић: Дао сам све од себе, извињавам се навијачима

Ђоковић: Дао сам све од себе, извињавам се навијачима

Бета 31.07.2021
Српски тенисер Новак Дјоковић рекао је данас да је дао све од себе да донесе својој земљи медаљу на Олимпијским играма, као и да се извињава свим љубитељима спорта због четвртог места. "Када си на Олимпијским играма логично… »
Карењо Буста: Пре меча сам спавао девет и по сати, тешко извршити правила против првог на свету

Карењо Буста: Пре меча сам спавао девет и по сати, тешко извршити правила против првог на свету

Моззарт спорт 31.07.2021
Шпанац освајањем медаље испунио циљ у Јапану. Победом над Новаком Ђоковићем шпански тенисер Пабло Карењо Буста стигао је до бронзане медаље на Олимпијским играма у Токију, а после великог успеха сумирао је утиске не… »
Ђоковић није успио доћи до олимпијске медаље

Ђоковић није успио доћи до олимпијске медаље

Ал Јазеера 31.07.2021
Први рекет свијета поражен у мечу појединачне конкуренције за треће мјесто, потом одустао због повреде од меча микса за бронзу. Озљеда лијевог рамена разлог је због којег је први тенисач свијета Новак Ђоковић одустао од наступа… »
Порука Вање Грбића за Нолета коју треба да прочита цела Србија!

Порука Вање Грбића за Нолета коју треба да прочита цела Србија!

Спортске.нет 31.07.2021
Новак Ђоковић није успео да освоји медаљу на Олимпијским играма у Токију, али он је и даље наш највећи шампион. Ђоковић је играо повређен, борио се до последњих атома снаге и није успео. Ђоковић је после пораза у борби за… »
Новаку стиже подршка од свих српских спортиста, а порука Вање Грбића је баш моћна

Новаку стиже подршка од свих српских спортиста, а порука Вање Грбића је баш моћна

Вести онлине 31.07.2021
Након што је Новак Ђоковић остао у обе конкуренције без бронзане медаље на Олимпијским играма, кренула је лавина подршке и лепих речи за најбољег тенисера света. Први се јавио легендарни одбојкаш Владимир Грбић. – Олимпијски… »
Стиже подршка за Новака: Моћна порука легендарноог одбојкаша!

Стиже подршка за Новака: Моћна порука легендарноог одбојкаша!

Хот спорт 31.07.2021
Освајач златне медаље из Сиднеја уз Новака! Новак Ђоковић није успео да се домогне медаље на овим Олимпијским играма, што га је веома потресло. Јутрос је изгубио борбу за бронзу у синглу, док у договору са Нином Стојановић није… »
Србијо, извини! Прва новакова изјава после повлачења: Знам да сам вас разочарао, али играћу и у Паризу 2024!

Србијо, извини! Прва новакова изјава после повлачења: Знам да сам вас разочарао, али играћу и у Паризу 2024!

Мондо 31.07.2021
Новак Ђоковић није одиграо своје последње Олимпијске игре пошто ће наступити и у Паризу 2024. Новак Ђоковић није одиграо своје последње Олимпијске игре пошто ће наступити и у Паризу 2024. Новак Ђоковић није успео да освоји… »
Ђоковић и Стојановић предали меч за бронзу

Ђоковић и Стојановић предали меч за бронзу

Нови магазин 31.07.2021
Српски тенисери Новак Ђоковић и Нина Стојановић предали су данашњи меч за треће место у конкуренцији микс дублова на Олимпијским играма у Токију. Ђоковић је после исцрпљујуће борбе изгубио од Шпанца Пабла Карења Бусте меч за… »
Новак сурово искрен након повлачења: ‘Играо сам под лековима!’

Новак сурово искрен након повлачења: ‘Играо сам под лековима!’

Хот спорт 31.07.2021
Није било лако! Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није успео да освоји ни једну медаљу на Олимпијским играма у Токију. Јутрос је у борби за бронзану медаљу у синглу изгубио од Шпанца Пабла Карења Бусте, да би се потпом… »
Ништа од медаље у тенису: Ноле и Нина неће изаћи на терен!

Ништа од медаље у тенису: Ноле и Нина неће изаћи на терен!

Хот спорт 31.07.2021
Ужасна два дана за српски тенис! Новак Ђоковић и Нина Стојановић одустају од борбе за бронзано одличје на Олимпијским играма. Предали су меч, нажалост. Само пола сата пре почетка микса Новак је одиграо јако исцрпљујући меч за… »
Новак Ђоковић: Извињавам се свима у Србији, жао ми је Нине, али није једна него више повреда

Новак Ђоковић: Извињавам се свима у Србији, жао ми је Нине, али није једна него више повреда

Моззарт спорт 31.07.2021
Најбољи тенисер најавио учешће и на следећим Олимпијским играма. (Од извештача Моззарт Спорта из Токија) Унапред уписана медаља неће стићи у Србију. Новак Ђоковић није успео да освоји бронзу у појединачној конкуренцији, а онда… »
Дјоковић и Стојановић предали меч за бронзу

Дјоковић и Стојановић предали меч за бронзу

Радио сто плус 31.07.2021
Српски тенисери Новак Дјоковић и Нина Стојановић предали су данашњи меч за треће место у конкуренцији микс дублова на Олимпијским играма у Токију. Дјоковић је после исцрпљујуће борбе изгубио од Шпанца Пабла Карења Бусте меч за… »
Ђоковић већ зна – иде на Олимпијске игре у Паризу

Ђоковић већ зна – иде на Олимпијске игре у Паризу

Нова 31.07.2021
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић најавио је да иде у Париз на следеће Олимпијске игре, како би последњи пут ту пробао да се домогне медаље. Ђоковић је у мечу за улаз у финале у петак поражен од Александра Зверева, затим… »
Не знам шта ће бити са УС опеном, али не жалим! Новак дао обећање Србији па открио - Није само једна повреда!

Не знам шта ће бити са УС опеном, али не жалим! Новак дао обећање Србији па открио - Није само једна повреда!

Мондо 31.07.2021
Новак Ђоковић зна приоритете, Србија му је на првом месту! Новак Ђоковић зна приоритете, Србија му је на првом месту! Новак Ђоковић није успео да дође до бронзе за Србију на Олимпијским играма ни у једној конкуренцији. Прво је… »
Србијо, буди поносна, Новак не одустаје од злата на ОИ!

Србијо, буди поносна, Новак не одустаје од злата на ОИ!

Спортске.нет 31.07.2021
Новак Ђоковић је после пораза од Карења Бусте на Олимпијским играма у борби за треће место и потом предаје меча у микс дублу, рекао да су повреде у многоме утицале на његову игру. "Повреда је у питању, не једна више их је… »
Ноле: Срце ми је на месту, жао ми је Нине, хоћу и у Париз

Ноле: Срце ми је на месту, жао ми је Нине, хоћу и у Париз

Н1 Инфо 31.07.2021
Новак Ђоковић је после пораза од Пабла Карења Бусте рекао да му је жао што није освојио медаљу за Србију али да не жали уопште што је дошао на Игре у Токио. Такође каже да је увек част да игра за Србију и да ће зато пробати да… »
Барти и Пирс ушли у историју ОИ захваљујући Новаку и Нини

Барти и Пирс ушли у историју ОИ захваљујући Новаку и Нини

Спортске.нет 31.07.2021
Новак Ђоковић је због физичке немогућности да наступи у микс дублу са Нином Стојановић, морао да одустане од дуела за треће место Олимпијских игара. Због предаје меча, њихов ривал који чине аустралијски парти Ешли Барти и Џон… »
Зна се зашто је Новак одустао од дубла: Исцрпљеност није једини разлог Нолетове предаје борбе за бронзу у миксу! (фото)

Зна се зашто је Новак одустао од дубла: Исцрпљеност није једини разлог Нолетове предаје борбе за бронзу у миксу! (фото)

Курир 31.07.2021
Српски микс дубл у саставу Нина Стојановиц и Новак Ђоковић предали су меч за бронзу на Олимпијским играма у Токију, а португалски новинар Хосе Моргадо открио је и разлог због чега се српска комбинација неће борити за бронзу… »
Новакове речи одјекују планетом! Ђоковић се огласио и одушевио Србију и читав тениски свет!

Новакове речи одјекују планетом! Ђоковић се огласио и одушевио Србију и читав тениски свет!

Ало 31.07.2021
Након што је остао без медаље на Олимпијским играма, Новак је смогао снаге да изађе пред новинаре и каже шта има. Наш најбољи тенисер Новак Ђоковић остао је без медаље на Олимпијским играма у Токију. Након пораза од Пабла… »
"Извињавам се: Свима!" Новак Ђоковић открио страшне ствари после повлачења с Олимпијских игара, а онда распаметио целу…

"Извињавам се: Свима!" Новак Ђоковић открио страшне ствари после повлачења с Олимпијских игара, а онда распаметио целу…

Спортал блиц 31.07.2021
Новак Ђоковић није успео у својој намери да освоји медаљу или медаље на Олимпијским играма у Токију, а после врло емотивне суботе у Јапану, сумирао је утиске о учињеном,. Подсетимо, он је најпре изгубио меч за бронзу од Пабла… »
Новак и Нина одустали од борбе за бронзу, јавио РТС

Новак и Нина одустали од борбе за бронзу, јавио РТС

У центар 31.07.2021
Како РТС сазнаје, Новак Ђоковић и Нина Стојановић неће играти меч за бронзану медаљу на Олимпијским играма, у категорији микс дубл. Српски пар одустао је од такмичења због исрпљености Новака Ђоковића уцентар.рс фото: принскрин… »

Вести дана »