Povezane vesti

CDC: Delta soj koronavirusa mogu da prenose i vakcinisane osobe

N1 Info 31.07.2021
Američki Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) saopštili su da delta soj koronavirusa, koji je jako zarazan, mogu da prenose i vakcinisane i nevakcinisane osobe. U internom dokumentu u koji je uvid imao Vašington post, CDC apeluje na osoblje da… »

CDC: Delta soj mogu da prenose i vakcinisani i nevakcinisani

Glas Amerike 31.07.2021
VAŠINGTON — Američki Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) saopštili su da delta soj koronavirusa, koji je jako zarazan, mogu da prenose i vakcinisane i nevakcinisane osobe. U internom dokumentu u koji je uvid imao Vašington post, CDC… »

Delta soj virusa zbog brzine prenosa menja "rat" protiv kovida, upozorava ustanova SAD za javno zdravlje

RTS 31.07.2021
Američki Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) upozorili su da zbog delta soja virusa koji se veoma brzo prenosi, promenio "rat" protiv kovida 19. Predložili su slanje jasnijih poruka, obaveznu vakcinaciju zdravstvenih radnika i povratak opštem… »

CDC: Delta COVID zarazan kao male boginje

Al Jazeera 31.07.2021
Ova varijanta virusa je odgovorna za eksploziju zaraze, ne samo u SAD-u, već širom svijeta. Delta soj korona virusa je zarazan kao male boginje i može izazvati teže oblike oboljenja, pokazuje interni dokument američkog Centra za kontrolu i… »

Najnovija istraživanja pokazuju: Zbog čega delta soj postaje dominanatan?

Večernje novosti 30.07.2021
Ilustracija / Foto Depositphotos - Broj kovid slučajeva se povećao za 300 odsto u periodu između 19. juna i 23. jula, samim tim i broj hospitalizacija i smrtnih slučajeva - naveo je CDC, a preneo Si-en-en. Delta soj je zarazniji, zavisno od procena… »

Vesti dana »