Povezane vesti
Crni Nebojša: „Ja sam pokrenuo istragu protiv grupe Veljka Bjelivuka“
U centar 31.07.2021
Ko beše Dijana… „Povodom najnovije laži da sam imao i koristio telefon sa Skaj aplikacijom, što tvrdi ‘Srpski telegraf’, moram da kažem da se radi o monstruoznoj izmišljotini, čiji je očigledni cilj da me posredno poveže sa nekom kriminalnom grupom… »
Stefanović: Nikada nisam imao vezu sa klanom Belivuka niti koristio telefon sa Skaj aplikacijom
Beta video 31.07.2021
BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojše Stefanovića izjavio je danas da nikada nije imao bilo kakvu vezu sa klanom Veljka Belivuka, niti sa bilo kojim drugim kriminalnim klanom, kao i da je istraga protiv te grupe započela kada je on bio ministar unutrašnjih… »
Stefanović: Nikada nisam imao vezu sa klanom Belivuka niti koristio telefon sa Skaj aplikacijom
Radio sto plus 31.07.2021
Ministar odbrane Nebojše Stefanovića izjavio je danas da nikada nije imao bilo kakvu vezu sa klanom Veljka Belivuka, niti sa bilo kojim drugim kriminalnim klanom, kao i da je istraga protiv te grupe započela kada je on bio ministar unutrašnjih poslova… »
Vesti dana »

Tramp o napadu na bolnicu u Gazi: Nisam srećan zbog izraelskog napada, moramo da okončamo tu noćnu moru
Večernje novosti pre 49 minutajoš 36 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: SAD će podržati Kijev, želim da se taj rat završi
Euronews pre 44 minutajoš 34 povezane

Šta je istina o noći 13. avgusta u Novom Sadu i zašto se tek danas obratio direktor Hitne?
N1 Info pre 28 minutajoš 20 povezanih

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 64 povezane

Srbija ulazi u najtopliji deo leta, a onda sledi obrt: Oglasio se i "lovac na superćelije" i objavio detaljnu mapu
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane