Повезане вести

Црни Небојша: „Ја сам покренуо истрагу против групе Вељка Бјеливука“

Црни Небојша: „Ја сам покренуо истрагу против групе Вељка Бјеливука“

У центар 31.07.2021
Ко беше Дијана… „Поводом најновије лажи да сам имао и користио телефон са Скај апликацијом, што тврди ‘Српски телеграф’, морам да кажем да се ради о монструозној измишљотини, чији је очигледни циљ да ме посредно повеже са неком… »
Стефановић: Никада нисам имао везу са кланом Беливука нити користио телефон са Скај апликацијом

Стефановић: Никада нисам имао везу са кланом Беливука нити користио телефон са Скај апликацијом

Бета видео 31.07.2021
БЕОГРАД - Министар одбране Небојше Стефановића изјавио је данас да никада није имао било какву везу са кланом Вељка Беливука, нити са било којим другим криминалним кланом, као и да је истрага против те групе започела када је он… »

Радио сто плус 31.07.2021
Министар одбране Небојше Стефановића изјавио је данас да никада није имао било какву везу са кланом Вељка Беливука, нити са било којим другим криминалним кланом, као и да је истрага против те групе започела када је он био… »

Вести дана »