Povezane vesti

Pripadnici MUP-a Srbije pomažu u gašenju požara na planini Stolac iznad Višegrada

Politika 31.07.2021
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije su se po naredbi ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina uputili jutros u Republiku Srpsku da pruže pomoć u gašenju požara na planini Stolac iznad Višegrada. Kako je… »

Pripadnici Helikopterske jedinice gase požar u Republici Srpskoj FOTO

B92 31.07.2021
pripadnici Helikopterske jedinice i Sektora za vanredne situacije Republike Srbije uputili su se rano jutros oko 5.30 casova u Republiku Srpsku. Oni su se uputili kako bi pružili pomoć u gašenju požara na otvorenom prostoru na planini Stolac iznad… »

Požar gase tri helikoptera: Kusturić poručuje da bez pomoći Srbije ne bi uspeli da ga stave pod kontrolu

Blic 31.07.2021
Direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić izjavio je Srni da će danas biti donesena odluka o daljim akcijama koje će biti preduzimane na požarištu na obroncima planine Veliki Stolac, u blizini Višegrada. Odluka će biti… »

Pripadnici Helikopterske jedinice gase požar u RS

RTV 31.07.2021
BEOGRAD - Po naredbi ministra unutrašnjih poslova i komandanta Republičkog štaba za vanredne situacije Aleksandra Vulina, pripadnici Helikopterske jedinice i Sektora za vanredne situacije Republike Srbije uputili su se rano jutros oko 5.30 časova u… »

Pripadnici MUP-a Srbije pomažu u gašenju požara na planini Stolac iznad Višegrada

Beta video 31.07.2021
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije su se po naredbi ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina uputili jutros u Republiku Srpsku da pruže pomoć u gašenju požara na planini Stolac iznad Višegrada. (pokrivalice)… »

Vesti dana »