Povezane vesti
Porošenko odgovorio Putinu
Vesti online 31.07.2021
Bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko objavio je u poljskom listu „Gazeta viboršča“ odgovor na članak Vladimira Putina o jedinstvu Rusa i Ukrajinaca. Prema Porošenkovim rečima, njegov narod nema problema sa sopstvenim identitetom. – Mi smo ukrajinska… »
I Porošenko komentarisao putinov članak O Ukrajini: ''Mi smo ukrajinska politička nacija''
Pravda 31.07.2021
Bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko objavio je u poljskom listu Gazeta Wyborcza odgovor na članak Vladimira Putina o jedinstvu Rusa i Ukrajinaca. Prema Porošenkovim rečima, njegov narod nema problema sa sopstvenim identitetom. „Mi smo ukrajinska… »
Vesti dana »
Veliki zaokret u Teheranu: Predsednik Masud Pezeškijan izdao nalog posle punih 87 dana
Telegraf pre 1 satjoš 42 povezane
Predsednik sindikata GSP „Centar“ o nesreći na Dorćolu: Ovakve situacije direktno pokazuju koliko problemi u sistemu mogu biti opasni (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 110 povezanih
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 2 satajoš 37 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 6 satijoš 33 povezane