Повезане вести
Американац се преселио у Србију: Напустио Њујорк због короне, ужива у слободном Београду
Вечерње новости 31.07.2021
Фото И. Маринковић - Када је Ковид-19 прошлог пролећа ударио на Њујорк, имао сам око 60 година и опорављао сам се од трауматске повреде мозга која ме је, према статистичким стандардима, „требала“ однети неколико година раније… »
Београд као "Неочекивано уточиште у години ковида" Исповест америчког професора који је купио карту у једном правцу за Србију…
Блиц 31.07.2021
Професор са института Пибоди при америчком универзитету Џон Хопкинс, Тим Пејџ, дошао је прошле године у Београд усред пандемије, а у данашњем издању "Вол стрит џурнала" описао је своја искуства из главног града Србије под… »
Американац у Србији: Неочекивано уточиште у време ковида
Нова 31.07.2021
Професор са института Пибоди при америчком универзитету Џон Хопкинс, Тим Пејџ, дошао је прошле године у Београд усред пандемије, а у данашњем издању "Вол стрит џурнала" описао је своја искуства из главног града Србије под… »
Американац купио карту За Београд и напустио САД! Прича Њујорчанина који је преживео корону захваљујући Србији оставља без…
Курир 31.07.2021
Сајт Вол стрит журнала објавио је данас причу јЊујорчанина који је, готово читаву 2020. годину провео у Београду где је потражио спас од короне, и како сам каже, није погрешио. ВСЈ је објавио причу са насловом "Једно од ретких… »
Вести дана »
Зеленски искључује територијалне уступке док Европа понавља 'непоколебљиву' подршку Украјини
Слободна Европа пре 58 минутајош 23 повезане
Двоструко убиство у Никшићу: Тела две особе пронађена у изнајмљеном стану, полиција трага за убицом
НИН пре 27 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 13 повезаних
Велико интересовање за легализацију: Крагујевчани већ првог дана поднели готово 100 захтева
иКрагујевац пре 1 сатјош 10 повезаних