Повезане вести

Американац се преселио у Србију: Напустио Њујорк због короне, ужива у слободном Београду

Американац се преселио у Србију: Напустио Њујорк због короне, ужива у слободном Београду

Вечерње новости 31.07.2021
Фото И. Маринковић - Када је Ковид-19 прошлог пролећа ударио на Њујорк, имао сам око 60 година и опорављао сам се од трауматске повреде мозга која ме је, према статистичким стандардима, „требала“ однети неколико година раније… »
Београд као "Неочекивано уточиште у години ковида" Исповест америчког професора који је купио карту у једном правцу за Србију…

Београд као "Неочекивано уточиште у години ковида" Исповест америчког професора који је купио карту у једном правцу за Србију…

Блиц 31.07.2021
Професор са института Пибоди при америчком универзитету Џон Хопкинс, Тим Пејџ, дошао је прошле године у Београд усред пандемије, а у данашњем издању "Вол стрит џурнала" описао је своја искуства из главног града Србије под… »
Американац у Србији: Неочекивано уточиште у време ковида

Американац у Србији: Неочекивано уточиште у време ковида

Нова 31.07.2021
Професор са института Пибоди при америчком универзитету Џон Хопкинс, Тим Пејџ, дошао је прошле године у Београд усред пандемије, а у данашњем издању "Вол стрит џурнала" описао је своја искуства из главног града Србије под… »
Американац купио карту За Београд и напустио САД! Прича Њујорчанина који је преживео корону захваљујући Србији оставља без…

Американац купио карту За Београд и напустио САД! Прича Њујорчанина који је преживео корону захваљујући Србији оставља без…

Курир 31.07.2021
Сајт Вол стрит журнала објавио је данас причу јЊујорчанина који је, готово читаву 2020. годину провео у Београду где је потражио спас од короне, и како сам каже, није погрешио. ВСЈ је објавио причу са насловом "Једно од ретких… »

Вести дана »