Повезане вести

Гордић: Није било треме, остварио ми се сан

Гордић: Није било треме, остварио ми се сан

Моззарт спорт 01.08.2021
“Сви су ме подржали”, каже млади голман Звезде. Ново лице на голу Црвене звезде у Суботици. Уместо Милана Борјана, који је добио мало предаха да “ухвати ваздух” за следеће изазове, на линију јестао Милош Гордић. Звезда је добила… »
"Причао сам са капитеном..." Сви су се у неверици питали зашто нема Милана Борјана, а онда их је млади Гордић "купио": Ово је…

"Причао сам са капитеном..." Сви су се у неверици питали зашто нема Милана Борјана, а онда их је млади Гордић "купио": Ово је…

Спортал блиц 01.08.2021
Можда многи нису веровали, али он је био и више него самоуверен. Фудбалери јуче су а свој деби на утакмици трећег кола Суперлиге Србије у дресу шампиона Србије забележио је млади голман . Момак који је достојно заменио , и да… »
Голман звезде: Деби мотив за доказивање

Голман звезде: Деби мотив за доказивање

Вечерње новости 01.08.2021
Фото: ФК Црвена звезда Црвено-бели су синоћ у трећем колу Суперлиге победили Спартак у Суботици са 3:1, а деби на тој утакмици забележио је 21-годишњи голман. "Захвалио бих се шефу стручног штаба Дејану Станковићу и целокупном… »
Звезда победом у Суботици ухватила залет за Шериф, Станковић опрезан: “Радују три гола, могло је и више”

Звезда победом у Суботици ухватила залет за Шериф, Станковић опрезан: “Радују три гола, могло је и више”

Вести онлине 01.08.2021
Фудбалери Црвене звезде победили су Спартак 3:1 (2:1) у Суботици у трећем колу Суперлиге Србије и тако упиали другу победу у првенству. Овом победом направљена је одлична увертира за меч трећег кола квалификација за Лигу… »
Станковић након нове победе: Радују три гола, могли смо да постигнемо још неки

Станковић након нове победе: Радују три гола, могли смо да постигнемо још неки

Вечерње новости 31.07.2021
ФОТО: ФК Црвена звезда Шампион Србије славио је головима Мирка Иванића, Ел Фардуа Бена и Николе Крстовића, док је једини погодак за домаће био дело Радована Панкова који је затресао сопствену мрежу. - Честитам момцима на игри по… »
Фудбалери Црвене звезде савладали Спартак, Станковић: Фали нам мало мирноће

Фудбалери Црвене звезде савладали Спартак, Станковић: Фали нам мало мирноће

Данас 31.07.2021
Црвена звезда је победила у гостима Спартак са 3:1, у трећем колу Суперлиге Србије. Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић честитао је својим играчима на данашњој победи. „Честитам момцима на игри по оваквом времену и… »

Вести дана »