Повезане вести

Токио, 9. дан: Падали рекорди, Србију чека спектакуларан дан

Токио, 9. дан: Падали рекорди, Србију чека спектакуларан дан

Нова 01.08.2021
Девети дан Олимпијских игара донео нам је обарање неколико рекорда, док нас је Ивана Шпановић загрејала за финале у скоку удаљ. После горке суботе, у којој је најјачи утисак пех Новака Ђоковића у синглу и дублу, дошло је време… »
"Немој на Олимпијске игре, кажем му, а он..." Срђан Ђоковић открио преписку са Новаком пред Токио: Тата, знаш ме, за Србију…

"Немој на Олимпијске игре, кажем му, а он..." Срђан Ђоковић открио преписку са Новаком пред Токио: Тата, знаш ме, за Србију…

Спортал блиц 01.08.2021
Неуспех на Олимпијским играма тешко је пао , који је био веома мотивисан да се са две златне медаље врати из Токија. А до сада можда и нисмо знали колика је била та мотивација. Подсетимо, у а онда је први рекет света Иако је и… »
СМС преписка у породици Ђоковић, тата Срђан саветовао Новака да не иде у Токио

СМС преписка у породици Ђоковић, тата Срђан саветовао Новака да не иде у Токио

Моззарт спорт 01.08.2021
„Знаш ме, кидам за Србију“, истакао је светски број један. Неуспех. Не мора нико Новаку Ђоковићу то да каже. Сам је свестан да је пропустио велику шансу да постане олимпијски шампион. Конкуренција је била слабија од очекиване… »
“Тата, кад је Србија у питању, ту кидам”: Срђан Ђоковић открио преписку са сином пре пута у Токио (ВИДЕО)

“Тата, кад је Србија у питању, ту кидам”: Срђан Ђоковић открио преписку са сином пре пута у Токио (ВИДЕО)

Вести онлине 01.08.2021
Најбољи српски спортиста Новак Ђоковић емотивно се распао јер се из Токија враћа без освојене медаље у обе конкуренције, а све проживљено после мечева му је, и те како, тешко пало…. Новак је са пуно емоција играо цео турнир… »
“За Србију је тешко, за мене је ово сан”: Најбоља тенисерка света жали због Новака

“За Србију је тешко, за мене је ово сан”: Најбоља тенисерка света жали због Новака

Вести онлине 01.08.2021
Аустралијски мешовити дубл који чине Ешли Барти и Џон Пирс дошао је без борбе до бронзане медаље на Олимпијским играма у Токију – пошто је српски тим Новак Ђоковић и Нина Стојановић предао услед исцрпљености српског тенисера… »
"А мислио је да ће злато да му виси око: Врата!" Овако је ЦНН известио о "катастрофи" коју је Новак Ђоковић доживео у Токију…

"А мислио је да ће злато да му виси око: Врата!" Овако је ЦНН известио о "катастрофи" коју је Новак Ђоковић доживео у Токију…

Спортал блиц 01.08.2021
"Новак Ђоковић је завршио учешће на Олимпијским играма у Токију без медаље, након што је изгубио у појединачној конкуренцији, а повукао се из надметања мешовитих дублова". Тим речима амерички медијски гигант ЦНН започиње свој… »
Хрвати величају "дебакл" Србина: Ђоковић је специфична роба, остаће му недостижно олимпијско злато

Хрвати величају "дебакл" Србина: Ђоковић је специфична роба, остаће му недостижно олимпијско злато

Вечерње новости 01.08.2021
ФОТО> АП Српски ас остао је без иједне медаље, у синглу због пораза од Александера Зверева у полуфиналу и Пабла Карења Бусте, али и одустања од борбе за бронзу у миксу у пару са Нином Стојановић. Неуспео покушај Ђоковића да се… »
Због новакове одлуке освојила бронзу, па имала поруку за Србију: Аустралијанка одушевила изјавом о Ђоковићу!

Због новакове одлуке освојила бронзу, па имала поруку за Србију: Аустралијанка одушевила изјавом о Ђоковићу!

Мондо 01.08.2021
Ешли Барти је разочарала у сингл конкуренцији, али је у микс дублу донела одличје Аустралији. Ешли Барти је разочарала у сингл конкуренцији, али је у микс дублу донела одличје Аустралији. Новак Ђоковић није успео да освоји… »
Срђан прочитао у програму поруку Новака Ђоковића: Тата, морам у Токио, због Србије!

Срђан прочитао у програму поруку Новака Ђоковића: Тата, морам у Токио, због Србије!

Вечерње новости 31.07.2021
Фото: Н. Параушић Није лако било Новаку ни јуче, а ни данас. Изгубио је медаљу на Олимпијским играма од Пабла Карења Бусте. Потом се због повреде повукао из микс дубла. Многи су му саветовали да не иде у Токио, а један од њих… »
Свака част,: тако то раде прави спортисти: "Знамо колико је ово тешко за Србију!" Њима су Новак и Нина предали меч, бронза…

Свака част,: тако то раде прави спортисти: "Знамо колико је ово тешко за Србију!" Њима су Новак и Нина предали меч, бронза…

Спортал блиц 31.07.2021
Аустралијски мешовити дубл Ешли Барти/Џон Пирс дошао је пошто је српски тим / предао меч услед исцрпљености српског тенисера. По освајању медаље Барти, иначе прва играчица света, била је пресрећна због тога што је својој… »

Вести дана »