Povezane vesti
Nina Radovanović optimista: Srbija će imati medalju u ženskom boksu na narednim Igrama
Večernje novosti 01.08.2021
Foto: AP "Ovo je prva protivnica koja je toliko radikalno viša od mene. Pokušavala sam da nametnem svoj ritam, ali mnogo me je opstruisala svojim naslanjanjem, guranjem i držanjem. To mi je oduzelo mnogo energije kad izađem iz klinča, da nastavim… »
Nina Radovanović bez polufinala i medalje na OI
Novi magazin 01.08.2021
Srpska reprezentativka u boksu Nina Radovanović nije uspela danas da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju u kategoriji 48-51 kilograma. Radovanović je poražena u četvrtfinalu od svetske šampionke, Huan Sjaoven iz Kineskog Tajpeha sa 5:0… »
“Obećavam medalju u Parizu, nisam se štedela ni danas”: Radovanović zadovoljna nstupom na OI
Vesti online 01.08.2021
Srpska bokserka Nina Radovanović poražena je u četvrtfinalu olimpijskog turnira u Tokiju od Huanh Hsio-Ven iz Kineskog Tajpeha. Radovanovićeva je imala šansa da obezbedi bronzanu medalju, ali je Hsio-Ven jednoglasnom odlukom sudija pobedila 5:0. –… »
Srpkinja se već oštri za Pariz! Budućnost srpskog sporta - Nina Radovanović!
Alo 01.08.2021
Na kraju sam zadovoljna, samo učešće na Olimpijskim igrama je privilegija za našu državu, gde je ženski boks u povoju, a to što sam stigla do četvrtfinala znači da mogu da obećam da će Srbija imati medalju u Parizu, izjavila je srpska bokserka… »
Srbijo, obećavam medalju na igrama u Parizu: Srčana Nina je sve oduševila, najavljuje velike stvari za 2024!
Mondo 01.08.2021
Nina Radovanović se sjajno borila kao prva srpska bokserka na Olimpijskim igrama, a posle nastupa u Tokiju, jedva čeka Pariz! Nina Radovanović se sjajno borila kao prva srpska bokserka na Olimpijskim igrama, a posle nastupa u Tokiju, jedva čeka Pariz… »
Vesti dana »

"Nisam želeo da komentarišem, ali ovo je velika istina": Sinančević otvorio dušu na Instagramu posle finala
Mondo pre 50 minutajoš 50 povezanih

Mirotić ''ubrzano napreduje'', želi da igra protiv Zvezde! Mesina je na potezu!
Sportske.net pre 45 minutajoš 42 povezane

Studenti koji žele da uče osvetlili Pionirski park i skandirali "Kosovo je srce Srbije"
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih