Повезане вести

Нина Радовановић оптимиста: Србија ће имати медаљу у женском боксу на наредним Играма

Нина Радовановић оптимиста: Србија ће имати медаљу у женском боксу на наредним Играма

Вечерње новости 01.08.2021
Фото: АП "Ово је прва противница која је толико радикално виша од мене. Покушавала сам да наметнем свој ритам, али много ме је опструисала својим наслањањем, гурањем и држањем. То ми је одузело много енергије кад изађем из… »
Нина Радовановић без полуфинала и медаље на ОИ

Нина Радовановић без полуфинала и медаље на ОИ

Нови магазин 01.08.2021
Српска репрезентативка у боксу Нина Радовановић није успела данас да се пласира у полуфинале Олимпијских игара у Токију у категорији 48-51 килограма. Радовановић је поражена у четвртфиналу од светске шампионке, Хуан Сјаовен из… »
“Обећавам медаљу у Паризу, нисам се штедела ни данас”: Радовановић задовољна нступом на ОИ

“Обећавам медаљу у Паризу, нисам се штедела ни данас”: Радовановић задовољна нступом на ОИ

Вести онлине 01.08.2021
Српска боксерка Нина Радовановић поражена је у четвртфиналу олимпијског турнира у Токију од Хуанх Хсио-Вен из Кинеског Тајпеха. Радовановићева је имала шанса да обезбеди бронзану медаљу, али је Хсио-Вен једногласном одлуком… »
Српкиња се већ оштри за Париз! Будућност српског спорта - Нина Радовановић!

Српкиња се већ оштри за Париз! Будућност српског спорта - Нина Радовановић!

Ало 01.08.2021
На крају сам задовољна, само учешће на Олимпијским играма је привилегија за нашу државу, где је женски бокс у повоју, а то што сам стигла до четвртфинала значи да могу да обећам да ће Србија имати медаљу у Паризу, изјавила је… »
Србијо, обећавам медаљу на играма у Паризу: Срчана Нина је све одушевила, најављује велике ствари за 2024!

Србијо, обећавам медаљу на играма у Паризу: Срчана Нина је све одушевила, најављује велике ствари за 2024!

Мондо 01.08.2021
Нина Радовановић се сјајно борила као прва српска боксерка на Олимпијским играма, а после наступа у Токију, једва чека Париз! Нина Радовановић се сјајно борила као прва српска боксерка на Олимпијским играма, а после наступа у… »

Вести дана »