Povezane vesti
Nadal kritikovao Đokovića zbog ponašanja pa ga hvalio zbog tenisa
Mozzart sport 01.08.2021
Španac zamerio srpskom asu na izlivima besa u Tokiju. Dočekao je dobar deo planete i ogroman broj zapadnih medija rezultatski krah Novaka Đokovića da počnu sa pljabom. Izvlače mu reči iz konteksta, pokušavaju da manipulišu sa milionima čitalaca… »
Novak ne bi trebalo tako da reaguje: Rafael Nadal komentarisao Đokovića - Čudi me to, dobro je da nije bilo ljudi!
Mondo 01.08.2021
Španac se oglasio o meču za bronzu i poručio da je dobro da niko nije povređen nakon Novakovih burnih reakcija. Španac se oglasio o meču za bronzu i poručio da je dobro da niko nije povređen nakon Novakovih burnih reakcija. Novak Đoković nije… »
Niko neće postavljati pitanje da li je Novak najbolji svih vremena ako objedini kalendarski grend slem
Mozzart sport 01.08.2021
Reči teniskog stručnjaka imaju jak odjek. Poslednji dani Novaka Đokovića u Tokiju bili su krajnje devastirajući. Na poraz od Saše Zvereva u polufinalu nadovezao se iscrpljujući meč s Pablom Karenjom Bustom gde nije uspeo da stigne do bronze, posle… »
Velika uvreda Novaku Đokoviću: Da li je moguće da su organizatori OI ovo uradili?!
Večernje novosti 01.08.2021
Foto: D. Dozet, Tanjug/AP Najbolji teniser u istoriji "belog sporta" poražen je u polufinalu od Aleksandra Zvereva, potom je ostao bez brzonze u duelu sa Pablom Karenjom-Bustom. Povrh svega morao je da se povuče iz borbe za medalju u miks dublu koji je… »
Zašto toliko mrzite Đokovića? Britanac objasnio svima: Tekst o kome se priča - "Klinac sa Balkana koji je navodni uljez!
Mondo 01.08.2021
Sjajna kolumna u kojoj je konačno neko stao u zaštitu Novaka Đokovića. Sjajna kolumna u kojoj je konačno neko stao u zaštitu Novaka Đokovića. Novak Đoković nije uspeo da se iz Tokija vrati sa olimpijskom medaljom oko vrata, iako je bio vrlo… »
Monstruozno! Novaka jezivo vređaju zbog lažne vesti! Gore društvene mreže: Hejteri se rugaju Srbinu i likuju zbog neuspeha…
Kurir 01.08.2021
Najbolji teniser svih vremena, srpski as Novak Đoković, našao se na udaru kritika nakon poraza u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Novak je borbi za bronzu poražen od Španca Pabla Karenja Buste, a nakon toga je zbog povrede i… »
Novaka razapinju zbog lažne vesti - svi su naseli: Vređaju ga i likuju zbog poraza, mreže se usijale a ovo je istina!
Mondo 01.08.2021
Iako je nebrojeno puta dokazao da je jedan od najvećih sportista svih vremena, tretman medija, naročito zapadnih, prema Novaku Đokoviću je često nemilosrdan. O tome najbolje svedoči situacija nakon poraza prvog reketa sveta na Olimpijskim igrama… »
Novak je patetično razmaženo dete: novinar koji je izgubio posao zbog Megan Markel i kritikovao Naomi Osaku, sad je prešao…
Noizz 01.08.2021
Oporavlja se Novak Đoković posle izgubljenih mečeva na Olimpijadi, a oporavlja se i cela Srbija koja je teško podnela to što je najbolji teniser sveta ostao bez medalja u Tokiju. Podrška stiže sa svih strana jer su ljudi svim srcem bili uz… »
Novinari napali Đokovića zbog razbijanja reketa: Šta želite da vam kažem? I ja sam ljudsko biće...
Mondo 01.08.2021
Bio je potpuno iscrpljen, ali Đoković je morao da objašnjava i zašto je razbio reket. Bio je potpuno iscrpljen, ali Đoković je morao da objašnjava i zašto je razbio reket. Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se iz Tokija vrati sa medaljom… »
Novinari provocirali Đokovića: Šta želite da vam kažem? I ja sam ljudsko biće
Večernje novosti 01.08.2021
Foto: Tanjug/AP Evidentno je bilo da je veoma umoran i povređen ušao u završnicu takmičenja, pa je protiv Karenjo-Buste pravio neverovatne greške zbog kojih je morao nekako da "izbaci" frustraciju... NJegovo rešenje za to su urlici i razbijanje… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 44 minutajoš 4 povezane
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 2 povezane