Povezane vesti

Dodik: Nema razgovora sa Šmitom

Politika 01.08.2021
BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je da Kristijan Šmit, koji je danas preuzeo funkciju visokog predstavnika u BiH, nije dobrodošao za Republiku Srpsku, da Srpska neće sa njim razgovarati, neće poštovati nijednu… »

Dodik poručio Srbi su žešći orah, gospodine Šmit

Alo 01.08.2021
Republika Srpska nema šta da razgovara sa visokim predstavnikom Kristijanom Šmitom, rekao je Milorad Dodik koji sutra neće ići na sastanak Predsedništva BiH. Poručio je i da je BiH na "nepovratnm putu", a da Republika Srpska ima prava da bira svoj… »

Dodik:Nema razgovora sa Šmitom

RTV 01.08.2021
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je da Kristijan Šmit, koji je danas preuzeo funkciju visokog predstavnika u BiH, nije dobrodošao za Republiku Srpsku, da Srpska neće sa njim razgovarati, neće poštovati nijednu… »

Dodik: Velike sile žele da unište RS, pozivam političke stranke i narod da se okupe oko fronta otpor

Novi magazin 01.08.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se "politička situacija u BiH usložnila" i da će "vrlo brzo doći vreme kada će Republika Srpska odlučivati o svojoj samostalnosti". "Ako RS ne može da bude samostalna u okviru dejtonske… »

"Hoće da dokrajče Srpsku" Dodik poručio da se Šmit lažno predstavlja kao visoki predstavnik

Blic 01.08.2021
Lider SNSD i srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, ponovio je da Kristijan Šmit ne može biti visoki predstavnik jer nije izabran u Savetu bezbednosti UN, niti je na njegovo imenovanje pristala Republika Srpska. - Visokog predstavnika nigde… »

Dodik: Sa Šmitom bez mandata Republika Srpska neće sarađivati

RTS 01.08.2021
Sa Kristijanom Šmitom bez mandata, Republika Srpske i njene institucije neće sarađivati, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, na konferenciji za novinare u Banjaluci. Milorad Dodik kaže da se Šmit hvali nekim svojim iskustvom, ali… »

Milorad Dodik: Srpska se neće povući ni pedalj! Izlazak BiH iz krize moguć ako se Inckova odkluka stavi van snage!

Kurir 01.08.2021
Izlazak iz krize u BiH nastale zbog nametanja odluke doskorašnjeg visokog predstavnika u BiH Valentina Incka o dopuni Krivičnog zakona BiH, kojima se zabranjuje i kažnjava negiranje genocida, moguć je ukoliko se ta odluka odmah povuče i stavi van… »

Dodik poručio: Ne plašim se hapšenja, ići ću u Sarajevo!

Pravda 01.08.2021
Milorad Dodik rekao je da je izlaz iz nastale krize zbog nametanja odluka Valentina Incka da se ista odmah povuče i stavi van snage. "Srpska se neće povući ni pedalj u ovoj političkoj borbi. Raduju me pojačana svest i odgovornost svih političkih… »

"Ne plašim se hapšenja, ići ću u Sarajevo"

B92 01.08.2021
Milorad Dodik rekao je da je izlaz iz nastale krize zbog nametanja odluka Valentina Incka da se ista odmah povuče i stavi van snage. "Srpska se neće povući ni pedalj u ovoj političkoj borbi. Raduju me pojačana svest i odgovornost svih političkih… »

Intervju - Milorad Dodik: Ne plašim se hapšenja, ići ću u Sarajevo!

Večernje novosti 01.08.2021
Foto Tanjug Ovako, u intervjuu za "Novosti", već danima napetu atmosferu u Republici Srpskoj komentariše Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH: - Aktuelna situacija u BiH može trajati danima, mesecima, godinama. Predstavnici RS neće… »

Dodik poručio Ne plašim se hapšenja, ići ću u Sarajevo!

Alo 01.08.2021
Izlaz iz nastale krize zbog nametanja odluka Valentina Incka je da se ista odmah povuče i stavi van snage, kaže Dodik. Milorad Dodik rekao je da je izlaz iz nastale krize zbog nametanja odluka Valentina Incka da se ista odmah povuče i stavi van snage… »

Vesti dana »