Povezane vesti

Pumpao gumu, pa završio sa slomljenom lobanjom: Mladić iz Bele Palanke doživeo bizarnu povredu, lekari mu jedva spasili…

Blic 01.08.2021
Mladen M. (23) iz Vete, mesta kod Bele Palanke, teško je povređen u subotu u nesvakidašnjoj nesreći kada mu je metalni obruč sa kamionske gume koju je pumpao, razbio lobanju. Kako navodi Kurir, on je hitno transportovan u niški Univerzitetski… »

Obruč s kamionske gume razbio lobanju mladiću

Nova 01.08.2021
Mladen Mladen M. (23) iz Vete, mesta kod Bele Palanke, teško je povređen u subotu u nesvakidašnjoj nesreći kada mu je metalni obruč sa kamionske gume koju je pumpao, razbio lobanju. On je hitno transportovan u niški Univerzitetski Klinički centar… »

Srbinu slomljena lobanja u bizarnoj nesreći: Pumpao gumu na kamionu, kad je metalni obruč izleteo i udario ga u glavu

Mondo 01.08.2021
Dvadesettrogodišnji Mladen Marković iz Vete kod Bele Palanke doživeo je juče teške ozlede u neuobičajenoj nesreći, kada mu je metalni obruč sa kamionske gume koju je pokušavao da napumpa, razbio glavu. Dvadesettrogodišnji Mladen Marković iz… »

Nesvakidašnja nezgoda kod Bele Palanke: Mladić (23) pumpao gumu, pa završio u bolnici sa slomljenom lobanjom

Kurir 01.08.2021
Mladić Mladen M. (23) iz Vete, mesta kod Bele Palanke, teško je povređen u subotu u nesvakidašnjoj nesreći kada mu je metalni obruč sa kamionske gume koju je pumpao, razbio lobanju. On je hitno transportovan u niški Univerzitetski Klinički centar… »

Nesvakidašnja nezgoda kod bele palanke: Mladen pumpao gumu, pa završio u bolnici sa slomljenom lobanjom

Večernje novosti 01.08.2021
Foto: Depositphotos On je hitno transportovan u niški Univerzitetski Klinički centar gde je odmah operisan i sada je u stabilnom stanju. NJegov stric Saša kaže da je Mladen sa komšijom pumpao gumu priručnim kompresorom koji je pokretao traktor. -… »

Vesti dana »