Povezane vesti

Jedna žrtva nevremena u BiH, pogođena i Hrvatska

Al Jazeera 01.08.2021
Liječničku pomoć u bolnici u Bihaću potražilo je devet osoba zbog različitih ozljeda. Jedna osoba je poginula a više ih je ozlijeđeno u snažnom nevremenu koje je u nedjelju pogodilo područje Bihaća u Bosni i Hercegovini, objavili su lokalni… »

Prva žrtva nevremena u BiH; u Bihaću poginuo muškarac VIDEO

B92 01.08.2021
Bihać -- Današnje olujno nevreme koje je pogodilo severozapad BiH, odnelo je i prvu žrtvu. Ova informacija je potvrđena iz MUP-a USK. Kako piše portal "Avaza", u Bihaću je stradao muškarac. Snažno olujno nevreme praćeno kišom zahvatilo je danas… »

Poginuo muškarac u Bihaću: Nevreme odnelo prvu žrtvu u BiH!

Večernje novosti 01.08.2021
Foto: D. Pozderović Ova informacija je potvrđena iz MUP-a USK. Kako prenose mediji, u Bihaću je stradao muškarac. – Bio je u Aleji u Bihaću u vrijeme najveće oluje. Odlomilo se drvo i usmrtilo ga – kaže izvor. (Avaz)… »

Ima mrtvih! Strašno nevreme pogodilo Bosnu i Hercegovinu, bolnice pune povređenih!

Alo 01.08.2021
U velikom nevremenu koje je danas pogodilo područje Bihaća na zapadu Bosne i Hercegovine poginula je jedna osoba nakon što je na nju pala grana sa drveta, potvrđeno je za Klix.ba u MUP-u Unsko-sanskog kantona. Kako javljaju lokalni mediji, veliki broj… »

Tragedija: Ovo je muškarac koji je poginuo danas u olujnom nevremenu (foto)

Večernje novosti 01.08.2021
Foto: Fejsbuk On je nastradao nakon što je zadobio teške povrede u Bihaćkoj aleji kada je na njega palo drvo. Prevezen je u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan LJubijankić" gde je danas u 12.20 sati podlegao teškim povredama glave i grudnog koša. Viktor… »

Došao na odmor iz Nemačke, pa stradao tokom nevremena: Ovo je čovek koji je poginuo u Bihaću

Telegraf 01.08.2021
Muškarac je u bolnici podlegao teškim povredama glave i grudnog koša. U Bihaću je danas u olujnom nevremenu stradao Viktor Delamea (55). On je smrtno stradao nakon što je zadobio teške povrede u Bihaćkoj aleji kada je na njega palo drvo, piše… »

Nevreme i u BiH, vetar obarao stabla, krovove, kamione VIDEO

B92 01.08.2021
Snažno olujno nevreme praćeno kišom zahvatilo je danas Bihać, Cazin i Veliku Kladušu kao i druga mesta na severozapadu Bosne i Hercegovine. U Bihaću je usled snažnog nevremena koje je trajalo od 20 minuta do pola sata, oboreno nekoliko stabala. Na… »

Olujno nevreme pogodilo BiH u pojedinim mestima vetar lomio drveće i oštetio krovove

Alo 01.08.2021
Olujno nevreme pogodilo mnoga mesta u BiH, leteli krovovi, oluja lomila stabla. Olujno nevreme pogodilo je više delova BiH. U Republici Srpskoj , u Kostajnici i Kozarskoj Dubici, nevreme je nanelo znatnu štetu, preneli su mediji u RS. U prepodnevnim… »

Vetar čupao drveće i nosio krovove: Olujno nevreme pogodilo Kostajnicu i Kozarsku Dubicu!

Kurir 01.08.2021
Kostajnicu i Kozarsku Dubicu danas je pogodilo olujno nevreme koje je nanelo znatnu štetu, preneli su mediji u RS. U prepodnevnim časovima jaka kiša praćena vetrom pogodila je područje ovih opština, prenosi RTRS. Nevreme je nanelo štetu na… »

Vesti dana »