Povezane vesti

Glavni ruski obaveštajac upozorava: Zapad priprema provokacije tokom izbora u Rusiji

Pravda 01.08.2021
Direktor ruske Spoljnoobaveštajne službe Sergej Nariškin upozorio je danas da Zapad sprema provokacije u Rusiji tokom sledećih parlamentarnih i predsedničkih izbora, On je dodao ta služba ima podatke o tome kako će se to tačno dogoditi. Na pitanje… »

Nariškin: Znamo istinu o Navaljnom, imamo proverene informacije

Nova 01.08.2021
Spoljna obaveštajna služba Rusije zna deo istine o slučaju opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, izjavio je danas direktor ruske Spoljne obaveštajne službe (SVR) Sergej Nariškin. „Znamo deo istine. Ne sve, neću se hvalisati. Ali znamo nešto o… »

Rusija poručila: "Znamo - Zapad sprema provokacije tokom izbora"

B92 01.08.2021
Moskva -- Direktor ruske Spoljnoobaveštajne službe Sergej Nariškin upozorio je da Zapad sprema provokacije u Rusiji tokom sledećih parlamentarnih i predsedničkih izbora. On je dodao ta služba ima podatke o tome kako će se to tačno dogoditi. Na… »

Nariškin: Zapad priprema provokacije tokom izbora u Rusiji

RTV 01.08.2021
MOSKVA - Direktor ruske Spoljnoobaveštajne službe Sergej Nariškin upozorio je danas da Zapad sprema provokacije u Rusiji tokom sledećih parlamentarnih i predsedničkih izbora, On je dodao ta služba ima podatke o tome kako će se to tačno dogoditi… »

Otkrivena strogo čuvana tajna: Zapad sprema provokacije u Rusiji!

Vesti online 01.08.2021
Zapad sprema provokacije u Rusiji tokom sledećih parlamentarnih i predsedničkih izbora, Spoljnoobaveštajna služba Rusije ima podatke o tome kako će se to tačno dogoditi, izjavio je direktor Službe Sergej Nariškin u intervjuu za televiziju… »

Vesti dana »