Povezane vesti
Haos na bazenu u pazaru, odmah zatvoreno kupalište: Kupač propao kroz betonsku ploču - "Srećom da sam ja, a ne dete"
Mondo 01.08.2021
A. Š. iz Novog Pazara lakše je povređen prilikom pada u rupu kada se ispod njega obrušila betonska ploča na Gradskom bazenu u tom gradu. A. Š. iz Novog Pazara lakše je povređen prilikom pada u rupu kada se ispod njega obrušila betonska ploča na Gradskom… »
Kupač na bazenu u Novom Pazaru propao kroz betonsku ploču
N1 Info 01.08.2021
Jedan od kupača na gradskom bazenu u Novom Pazaru u nedelju ujutru je zadobio povrede, kada je kroz betonski otvor propao prilikom tuširanja. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zbrinula povređenog kupača, a svi korisnici bazena su odmah napustili… »
Kupač na bazenu u Novom Pazaru propao kroz betonsku ploču
Nova 01.08.2021
Jedan od kupača na gradskom bazenu u Novom Pazaru jutros je zadobio povrede, kada je kroz betonski otvor propao prilikom tuširanja. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zbrinula povređenog kupača, a svi korisnici bazena su odmah napustili… »
Vesti dana »
Miomir vodio pa stao: Kecmanović posle pet setova eliminisan sa Australijan opena (video)
Dnevnik pre 47 minutajoš 39 povezanih
Zbog košave subjektivni osećaj da je pet stepeni hladnije, na istoku Srbije ledeni dan
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
"Glasno razmišljamo i skraćivanju časova na 30 minuta!" Dejan Vuk Stanković: "Deca ne mogu da ostanu fokusirana 45 minuta"
Blic pre 2 minutajoš 15 povezanih
Haos posle iznenađenja rukometaša Srbije na EP: "Ponovo se plašimo, ne znam zašto..."
Telegraf pre 11 minutajoš 24 povezane