Povezane vesti
Kupač na bazenu u Novom Pazaru propao kroz betonsku ploču
N1 Info 01.08.2021
Jedan od kupača na gradskom bazenu u Novom Pazaru u nedelju ujutru je zadobio povrede, kada je kroz betonski otvor propao prilikom tuširanja. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zbrinula povređenog kupača, a svi korisnici bazena su odmah… »
Haos na bazenu u pazaru, odmah zatvoreno kupalište: Kupač propao kroz betonsku ploču - "Srećom da sam ja, a ne dete"
Mondo 01.08.2021
A. Š. iz Novog Pazara lakše je povređen prilikom pada u rupu kada se ispod njega obrušila betonska ploča na Gradskom bazenu u tom gradu. A. Š. iz Novog Pazara lakše je povređen prilikom pada u rupu kada se ispod njega obrušila betonska ploča na… »
Kupač na bazenu u Novom Pazaru propao kroz betonsku ploču
Nova 01.08.2021
Jedan od kupača na gradskom bazenu u Novom Pazaru jutros je zadobio povrede, kada je kroz betonski otvor propao prilikom tuširanja. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i zbrinula povređenog kupača, a svi korisnici bazena su odmah napustili… »
Vesti dana »

Vučić: Dok sam živ neću prihvatiti prelaznu vladu, miting SNS-a 28. marta (VIDEO)
Insajder pre 25 minutajoš 38 povezanih

CINS: Zastareo postupak protiv bivšeg direktora EMS Nikole Petrovića zbog udesa
Beta pre 4 satijoš 7 povezanih

Nišlije u beogradskom maršu drugi dan, doček za Subotičane u Novom Sadu, peške krenuli i studenti iz Zapadne Srbije
RTV pre 7 minutajoš 37 povezanih

Prosvetni radnici u štrajku tužili Slavicu Đukić Dejanović, tvrde da je počinila 2 krivična dela: Maksimalna kazna 5 godina zatvora
Nova pre 5 satijoš 34 povezane

Pijan zlostavljao majku u kući u Zemunu: Uhapšen 8. marta, odmah mu određen pritvor
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih