Повезане вести

"Помозите ми!" атлетичарка се огласила са аеродрома: Хоће да ме одведу без мог пристанка, реагујте! (видео)

"Помозите ми!" атлетичарка се огласила са аеродрома: Хоће да ме одведу без мог пристанка, реагујте! (видео)

Мондо 01.08.2021
Велики скандал прати Олимпијске игре и тренутно се не назире крај. Новинарске екипе уживо извештавају са аеродрома у Токију. Велики скандал прати Олимпијске игре и тренутно се не назире крај. Новинарске екипе уживо извештавају са… »
Белоруска атлетичарка тражи азил у амбасади Аустрије у Токију

Белоруска атлетичарка тражи азил у амбасади Аустрије у Токију

Радио 021 01.08.2021
Атлетичарка Крисцина Цимануска изјавила је данас да је њен живот угрожен у родној Белорусији и тражила је азил у амбасади Аустрије у Токију, где се налази на Олимпијским играма. "Била сам под притиском. Покушавају да ме насилно… »
Олимпијске игре и Белорусија: Кристина Цимановскаја одбија да се укрца на лет кући

Олимпијске игре и Белорусија: Кристина Цимановскаја одбија да се укрца на лет кући

Радио 021 01.08.2021
Атлетичарка је изјавила за Ројтерс да неће ићи у Белорусију пошто је пребачена на токијски аеродром. Реутерс Кристина Цимановска пребачена је у недељу на аеродром Белоруска олимпијка одведена је на аеродром у Токију одакле треба… »
Скандал у Токију какав се не памти! Терају је са олимпијаде, она неће кући: Атлетичарка по аеродрому јурила полицију и азил…

Скандал у Токију какав се не памти! Терају је са олимпијаде, она неће кући: Атлетичарка по аеродрому јурила полицију и азил…

Курир 01.08.2021
Белоруска атлетичака Кристина Цимановскаја (24) јавно је критиковала белоруски олимпијски одбор, затим је одбила да се врати у домовину, а након што су присилно желели да је укрцају на авион, затражила је помоћ јапанске полиције… »
Кристина преживела драму, хоће на силу да је врате из Токија

Кристина преживела драму, хоће на силу да је врате из Токија

Нова 01.08.2021
Кристина Тимановскаја, белоруска атлетичарка не жели да се врати у своју земљу, након што је доживела велику непријатност у Токију. Медији преносе да је Кристина критиковала вођство своје репрезентације, а онда су се наводно… »
Скандал! Воде је са олимпијских игара, она неће кући: Атлетичарка по аеродрому јурила полицију, тражиће азил у 2 земље!

Скандал! Воде је са олимпијских игара, она неће кући: Атлетичарка по аеродрому јурила полицију, тражиће азил у 2 земље!

Мондо 01.08.2021
Белоруска спринтерка требало је да се одлуком тима врати летом за Минск, али она не пристаје на то! Тражиће азил у две европске земље. Белоруска спринтерка требало је да се одлуком тима врати летом за Минск, али она не пристаје… »

Вести дана »