Повезане вести
"Помозите ми!" атлетичарка се огласила са аеродрома: Хоће да ме одведу без мог пристанка, реагујте! (видео)
Мондо 01.08.2021
Велики скандал прати Олимпијске игре и тренутно се не назире крај. Новинарске екипе уживо извештавају са аеродрома у Токију. Велики скандал прати Олимпијске игре и тренутно се не назире крај. Новинарске екипе уживо извештавају са… »
Белоруска атлетичарка тражи азил у амбасади Аустрије у Токију
Радио 021 01.08.2021
Атлетичарка Крисцина Цимануска изјавила је данас да је њен живот угрожен у родној Белорусији и тражила је азил у амбасади Аустрије у Токију, где се налази на Олимпијским играма. "Била сам под притиском. Покушавају да ме насилно… »
Олимпијске игре и Белорусија: Кристина Цимановскаја одбија да се укрца на лет кући
Радио 021 01.08.2021
Атлетичарка је изјавила за Ројтерс да неће ићи у Белорусију пошто је пребачена на токијски аеродром. Реутерс Кристина Цимановска пребачена је у недељу на аеродром Белоруска олимпијка одведена је на аеродром у Токију одакле треба… »
Скандал у Токију какав се не памти! Терају је са олимпијаде, она неће кући: Атлетичарка по аеродрому јурила полицију и азил…
Курир 01.08.2021
Белоруска атлетичака Кристина Цимановскаја (24) јавно је критиковала белоруски олимпијски одбор, затим је одбила да се врати у домовину, а након што су присилно желели да је укрцају на авион, затражила је помоћ јапанске полиције… »
Кристина преживела драму, хоће на силу да је врате из Токија
Нова 01.08.2021
Кристина Тимановскаја, белоруска атлетичарка не жели да се врати у своју земљу, након што је доживела велику непријатност у Токију. Медији преносе да је Кристина критиковала вођство своје репрезентације, а онда су се наводно… »
Скандал! Воде је са олимпијских игара, она неће кући: Атлетичарка по аеродрому јурила полицију, тражиће азил у 2 земље!
Мондо 01.08.2021
Белоруска спринтерка требало је да се одлуком тима врати летом за Минск, али она не пристаје на то! Тражиће азил у две европске земље. Белоруска спринтерка требало је да се одлуком тима врати летом за Минск, али она не пристаје… »
Вести дана »
Путинов човек у Америци похвалио "велики потез Зеленског" и тврди: Русија и Украјина су близу решења рата
Блиц пре 37 минутајош 14 повезаних
Сезона је тек почела, а Дончић већ исписује историју: Још једном 40+ партијом постао први играч који је ово урадио!
Хот спорт пре 1 сатјош 14 повезаних