Povezane vesti
"Pomozite mi!" atletičarka se oglasila sa aerodroma: Hoće da me odvedu bez mog pristanka, reagujte! (video)
Mondo 01.08.2021
Veliki skandal prati Olimpijske igre i trenutno se ne nazire kraj. Novinarske ekipe uživo izveštavaju sa aerodroma u Tokiju. Veliki skandal prati Olimpijske igre i trenutno se ne nazire kraj. Novinarske ekipe uživo izveštavaju sa aerodroma u Tokiju… »
Beloruska atletičarka traži azil u ambasadi Austrije u Tokiju
Radio 021 01.08.2021
Atletičarka Kriscina Cimanuska izjavila je danas da je njen život ugrožen u rodnoj Belorusiji i tražila je azil u ambasadi Austrije u Tokiju, gde se nalazi na Olimpijskim igrama. "Bila sam pod pritiskom. Pokušavaju da me nasilno izvedu iz zemlje, bez… »
Skandal u Tokiju kakav se ne pamti! Teraju je sa olimpijade, ona neće kući: Atletičarka po aerodromu jurila policiju i azil…
Kurir 01.08.2021
Beloruska atletičaka Kristina Cimanovskaja (24) javno je kritikovala beloruski olimpijski odbor, zatim je odbila da se vrati u domovinu, a nakon što su prisilno želeli da je ukrcaju na avion, zatražila je pomoć japanske policije. - Molim Međunarodni… »
Olimpijske igre i Belorusija: Kristina Cimanovskaja odbija da se ukrca na let kući
Radio 021 01.08.2021
Atletičarka je izjavila za Rojters da neće ići u Belorusiju pošto je prebačena na tokijski aerodrom. Reuters Kristina Cimanovska prebačena je u nedelju na aerodrom Beloruska olimpijka odvedena je na aerodrom u Tokiju odakle treba da leti nazad u… »
Kristina preživela dramu, hoće na silu da je vrate iz Tokija
Nova 01.08.2021
Kristina Timanovskaja, beloruska atletičarka ne želi da se vrati u svoju zemlju, nakon što je doživela veliku neprijatnost u Tokiju. Mediji prenose da je Kristina kritikovala vođstvo svoje reprezentacije, a onda su se navodno pojavili treneri i… »
Skandal! Vode je sa olimpijskih igara, ona neće kući: Atletičarka po aerodromu jurila policiju, tražiće azil u 2 zemlje!
Mondo 01.08.2021
Beloruska sprinterka trebalo je da se odlukom tima vrati letom za Minsk, ali ona ne pristaje na to! Tražiće azil u dve evropske zemlje. Beloruska sprinterka trebalo je da se odlukom tima vrati letom za Minsk, ali ona ne pristaje na to! Tražiće azil u… »
Vesti dana »
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 5 satijoš 13 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 7 satijoš 26 povezanih
Uživo: Asvel - Crvena zvezda 25:22 druga četvrtina, Petrušev umalo dvocifren (video)
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 24 povezane
Tragedija kod Vršca: Poginuli otac i dvogodišnje dete; Preticao kamion u suprotnom smeru FOTO
B92 pre 9 minutajoš 21 povezana