Povezane vesti
“CIA ima više novca, ali ih Rusi pobeđuju…”
Vesti online 01.08.2021
Budžet američke službe CIA je deset puta veći od budžeta Spoljnoobaveštajne službe (SVR) Rusije, ali Rusi pobeđuju ne brojevima, već umećem, izjavio je direktor SVR Sergej Nariškin. Predsednik SAD Džozef Bajden se prošlog utorka obratio američkoj… »
Direktor ruske Spoljne obaveštajne službe tvrdi: CIA je jedna od tri najjače i najautoritarnije obaveštajne službe na svetu!…
Kurir 01.08.2021
Centralna obaveštajna agencija (CIA) SAD jedna je od tri najjače i najautoritarnije obaveštajne službe na svetu, zajedno sa ruskom Spoljnom obaveštajnom službom, izjavio je danas direktor ruske Spoljne obaveštajne službe (SVR) Sergej Nariškin. "Moram… »
Rusi pobeđuju sposobnošću, a ne brojevima: Glavni ruski obaveštajac uporedio svetske obaveštajne agencije
Večernje novosti 01.08.2021
Foto: EPA/Depositphotos - Moram reći da poštujemo naše kolege, protivnike i partnere u Centralnoj obaveštajnoj agenciji. Već sam to rekao i opet ću ponoviti da je ta specijalna služba među svetskih, pet, pa čak i tri zaista najjačih i najautoritarnijih… »
Vesti dana »

Subota donosi visoke temperature, u nedelju stiže osveženje
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
N1 Info pre 49 minutajoš 6 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 16 povezanih

Kadeti Srbije u finalu EP posle izvanredne igre i ubedljive pobede nad Slovenijom
Morava info pre 2 satajoš 33 povezane