Повезане вести
Скандал тресе Токио: Белорускиња неће кући, тражи азил у Немачкој (ВИДЕО)
Вести онлине 01.08.2021
Белоруска спортисткиња Кристина Тимановска, која је требало да буде послата кући са Олимпијских игара одлуком белоруских тренера, могла би да затражи азил у Немачкој, пренео је данас ТВ Нипон цитирајући неименоване изворе. Лист… »
Белорускиња тражи помоћ од МОК, тражи азил!
Спортске.нет 01.08.2021
Атлетичарка Крисцина Цимануска изјавила је данас да је њен живот угрожен у родној Белорусији и тражила је азил у амбасади Аустрије у Токију, где се налази на Олимпијским играма. "Била сам под притиском. Покушавају да ме насилно… »
Бјелоруска спринтерка: Хоће на силу да ме одведу са ОИ
Ал Јазеера 01.08.2021
Циманоускаја позвала је МОК да се укључи у њен случај након што је изјавила да је одведена на аеродром у Токију противно својој жељи. Бјелоруска спринтерица Крисцина Циманоускаја позвала је данас Међународни олимпијски комитет… »
Скандал на олимпијским играма: Белорускињу терају кући, она неће и тражи помоћ од мок-а
Вечерње новости 01.08.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/СЕРГЕИ ДОЛЗХЕНКО Она је изјавила да је уклоњена из националног тима и одведена на аеродром у Токију противно својој жељи, а све због критика које је упитила националним тренерима. - Тражим помоћ од Међународног… »
Вести дана »
Вучић:Није стигла одлука САД о продужењу лиценце НИС-у, дата дозвола да рафинерија престане да ради
Бета пре 13 минутајош 42 повезане
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 6 минутајош 16 повезаних
Да ли ће бити несташица? Вучић открио до када ће сигурно бити горива, али каже да ће „људи морати да иду на неке друге пумпе“
Нова пре 23 минутајош 77 повезаних
Бугарска влада повлачи нацрт буџета за 2026. годину, у плану разговори са синдикатима
Еуроневс пре 1 сатјош 19 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руси преузели контролу над Покровском;Виткоф се састаје са Путином; ЕУ у дипломатској офанзиви против Русије
РТВ пре 38 минутајош 30 повезаних