Повезане вести
Скандал тресе Токио: Белорускиња неће кући, тражи азил у Немачкој (ВИДЕО)
Вести онлине 01.08.2021
Белоруска спортисткиња Кристина Тимановска, која је требало да буде послата кући са Олимпијских игара одлуком белоруских тренера, могла би да затражи азил у Немачкој, пренео је данас ТВ Нипон цитирајући неименоване изворе. Лист… »
Белорускиња тражи помоћ од МОК, тражи азил!
Спортске.нет 01.08.2021
Атлетичарка Крисцина Цимануска изјавила је данас да је њен живот угрожен у родној Белорусији и тражила је азил у амбасади Аустрије у Токију, где се налази на Олимпијским играма. "Била сам под притиском. Покушавају да ме насилно… »
Бјелоруска спринтерка: Хоће на силу да ме одведу са ОИ
Ал Јазеера 01.08.2021
Циманоускаја позвала је МОК да се укључи у њен случај након што је изјавила да је одведена на аеродром у Токију противно својој жељи. Бјелоруска спринтерица Крисцина Циманоускаја позвала је данас Међународни олимпијски комитет… »
Скандал на олимпијским играма: Белорускињу терају кући, она неће и тражи помоћ од мок-а
Вечерње новости 01.08.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/СЕРГЕИ ДОЛЗХЕНКО Она је изјавила да је уклоњена из националног тима и одведена на аеродром у Токију противно својој жељи, а све због критика које је упитила националним тренерима. - Тражим помоћ од Међународног… »
Вести дана »
Вучић са тимовима задуженим за енергетску стабилност и безбедност земље
НИН пре 22 минутајош 31 повезана
Ко има јачу војску - Тајланд или Камбоџа? Поново букти рат у Индокини, однос снага је јасно на страни ове земље! Противник нема ни борбене авионе (фото/видео)
Курир пре 32 минутајош 33 повезане
Важно обавештење за Београђане, а тиче се легализације: Ово су услужни центри у општинама за помоћ грађанима
Курир пре 12 минутајош 23 повезане