Povezane vesti
Mitropolit Joanikije: Svaka partija ima svoje interese, a ko bude bolji neka ga narod podrži
Pravda 01.08.2021
Mi se kao Crkva u to nećemo mešati, poručio je vladika. Svaka partija u Crnoj Gori ima svoje interese, a mi se kao Crkva u to nećemo mešati, kazao je danas mitropolit Joanikije na osveštanju crkve u selu Glavaca, u Beranama. „Mogu ljudi različito misliti… »
Crkva se neće mešati u politiku: Beseda novoizabranog mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija kod Berana
Večernje novosti 01.08.2021
Foto: Fejsbuk Tada su hteli da narodu oduzmu svetinje. Udarili su na čast i obraz. Morali smo se izboriti. Svaka partija u Crnoj Gori ima svoje interese, a mi se kao Crkva u to nećemo mešati. Ovako je u nedelju u selu Glavaca kod Berana besedio… »
Joanikije: Crkva se neće mešati u politiku, svaka partija ima svoje interese
N1 Info 01.08.2021
Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije izjavio je da se Crkva neće mešati u političke procese, ali da je to morala prošle godine kada se politika umešala u crkveni život. „Tada su hteli da narodu oduzmu svetinje. Udarili su na čast i obraz. Morali smo… »
Vesti dana »
"Naftnim kompanijama omogućeno korišćenje operativnih rezervi": Ministarka Đedović Handanović saopštila važnu odluku za sigurno snabdevanje gorivom
Kurir pre 34 minutajoš 26 povezanih
Ministar Vujić osudio rušenje vikendica Srba kod Gazivoda, pozdravio reakciju EU
Serbian News Media pre 1 satjoš 9 povezanih
Najlošija proizvodnja struje na Đerdapu zbog suše, ali EPS tvrdi - nema razloga za brigu, snabdevanje energijom stabilno
Blic pre 24 minutajoš 11 povezanih