Povezane vesti

Vučić: Otvoreni Balkan istorijska odluka, penzionerima u februaru po 20.000 dinara

RTV 01.08.2021
BEOGRAD - "Otvoreni Balkan" je ideja mira, bezbednosti i stabilnosti, ideja koju smo sami doneli, koja nije nametnuta, koja govori da dobro razumemo šta se dešava oko nas, ali i da nećemo da slušamo i služimo drugima, da ne budemo njihovi pokusni… »

Vučić: "Vulin i ja ćemo podneti krivične prijave protiv sebe"

B92 01.08.2021
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući u Dnevniku RTS-a govorio o regionalnoj incijativi "Otvoreni Balkan" i pritiscima na BiH. Vučić je rekao da je "Otvoreni Balkan" i odluka o ukidanju granica 2023. godine istorijska. "Mislim da… »

Vučić objavio dobre vesti: U februaru sledeće godine 20.000 dinara svakom penzioneru, a biće i povećanja penzija preko 5…

Blic 01.08.2021
"Otvoreni Balkan" jeste istorijska odluka i ja se nadam da ćemo imati snage da je ostavrimo. Ja se nadam da će to biti moguće do 2023. godine, izjavio je večeras presednik Srbije Aleksandar Vučić na RTS-u. -Nadam se da ćemo prionuti na posao, mnogo… »

Predsednik Srbije Vučić najavio krivičnu prijavu protiv sebe

Slobodna Evropa 01.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će 2. avgusta podneti krivičnu prijavu protiv sebe zbog navoda u slučaju Veljka Belivuka. On je najavio da će to uraditi i ministar policije Srbije, Aleksandar Vulin, te da će to biti njihov odgovor… »

Vučić: Sutra Vulin i ja podnosimo krivične prijave protiv sebe

Radio 021 01.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sutra podneti krivične prijave protiv sebe. Kako je rekao, to će učiniti kako bi se ispitali svi navodi medija koji su ih dovodili u vezu s… »

Vučić u dnevniku: Predsednik najavio veliku novčanu pomoć građanima, sjajne vesti za penzionere

Večernje novosti 01.08.2021
Foto: Printskrin RTS Aleksandar Vučić je govorio o projektu "Otvoreni Balkan" i izjavio da misli da je to istorijska odluka i da se nada da ćemo biti sposobni da je sprovedemo u delo. Foto: Printskrin RTS On je objasnio da je mnogo toga potrebno da… »

Vučić u Dnevniku RTS: U martu sledeće godine 20.000 dinara svakom penzioneru, a biće i povećanja penzija preko 5 posto

Kurir 01.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće večeras je gost Dnevnika na RTS 1. Predsednik u Dnevniku govori o aktuelnim temama. - Nadam se da ćemo prionuti na posao, mnogo toga je potrebno da se uradi da ne bi bilo granica ka Albaniji i Severnoj… »

Penzioneri dobijaju po 20.000 dinara: Vučić najavio i povećanje penzija!

Mondo 01.08.2021
Predsednik Srbije podelio lepe vesti. Predsednik Srbije podelio lepe vesti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Dnevniku na RTS-u gde je prvo pričao o odnosima u regionu i postignutom sporazumu uz projekat "Otvoreni Balkan" između Srbije… »

Vučić: Vulin i ja ćemo podneti krivične prijave protiv sebe, spreman sam da se ponizim i odem na poligraf!

Kurir 01.08.2021
Predsednik Aleksandar Vučić naglasio je večeras da FBI nije učestvovao u prikupljanju dokaza protiv kriminalnog klana koji su predvodili Veljko Belivuk i Marka Miljkovića. - Želim da čestitam Specijalnom tužilaštvu i svima koji su radili na… »

Vesti dana »