Повезане вести

Вучић: Отворени Балкан историјска одлука, пензионерима у фебруару по 20.000 динара

Вучић: Отворени Балкан историјска одлука, пензионерима у фебруару по 20.000 динара

РТВ 01.08.2021
БЕОГРАД - "Отворени Балкан" је идеја мира, безбедности и стабилности, идеја коју смо сами донели, која није наметнута, која говори да добро разумемо шта се дешава око нас, али и да нећемо да слушамо и служимо другима, да не… »
Вучић објавио добре вести: У фебруару следеће године 20.000 динара сваком пензионеру, а биће и повећања пензија преко 5 посто…

Вучић објавио добре вести: У фебруару следеће године 20.000 динара сваком пензионеру, а биће и повећања пензија преко 5 посто…

Блиц 01.08.2021
"Отворени Балкан" јесте историјска одлука и ја се надам да ћемо имати снаге да је оставримо. Ја се надам да ће то бити могуће до 2023. године, изјавио је вечерас преседник Србије Александар Вучић на РТС-у. -Надам се да ћемо… »
Председник Србије Вучић најавио кривичну пријаву против себе

Председник Србије Вучић најавио кривичну пријаву против себе

Слободна Европа 01.08.2021
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће 2. августа поднети кривичну пријаву против себе због навода у случају Вељка Беливука. Он је најавио да ће то урадити и министар полиције Србије, Александар Вулин, те да ће то… »
Вучић: Сутра Вулин и ја подносимо кривичне пријаве против себе

Вучић: Сутра Вулин и ја подносимо кривичне пријаве против себе

Радио 021 01.08.2021
Председник Србије Александар Вучић је најавио да ће он и министар унутрашњих послова Александар Вулин сутра поднети кривичне пријаве против себе. Како је рекао, то ће учинити како би се испитали сви наводи медија који су их… »
Пензионери добијају по 20.000 динара: Вучић најавио и повећање пензија!

Пензионери добијају по 20.000 динара: Вучић најавио и повећање пензија!

Мондо 01.08.2021
Председник Србије поделио лепе вести. Председник Србије поделио лепе вести. Председник Србије Александар Вучић гостовао је у Дневнику на РТС-у где је прво причао о односима у региону и постигнутом споразуму уз пројекат "Отворени… »
Вучић у дневнику: Председник најавио велику новчану помоћ грађанима, сјајне вести за пензионере

Вучић у дневнику: Председник најавио велику новчану помоћ грађанима, сјајне вести за пензионере

Вечерње новости 01.08.2021
Фото: Принтскрин РТС Александар Вучић је говорио о пројекту "Отворени Балкан" и изјавио да мисли да је то историјска одлука и да се нада да ћемо бити способни да је спроведемо у дело. Фото: Принтскрин РТС Он је објаснио да је… »

Вести дана »