Повезане вести

‘Звезда је јака, али сам уверен у наш пролаз’: Грк из Шерифа запретио Звезди пред дуел у Београду!

‘Звезда је јака, али сам уверен у наш пролаз’: Грк из Шерифа запретио Звезди пред дуел у Београду!

Хот спорт 01.08.2021
Све је ближи дуел трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Црвене звезде и Шерифа. Први меч је на програму већ у уторак на ‘Маракани’, а тој утакмици је говорио Димитрос Коловос, који је овог лета након успешне позајмице… »
Грк из Шерифа прети звезди: Уверен сам да идемо даље!

Грк из Шерифа прети звезди: Уверен сам да идемо даље!

Вечерње новости 01.08.2021
ФОТО: ЕПА Један од главних фудбалера Шерифа, наредног ривала црвено-белих у квалификацијама за Лигу шампиона, Димитрис Коловос (28), говорио је за молдавске медије о наредном дуелу. - Циљ ми је да са Шерифом освојим све трофеје… »
Голман Шерифа пред гостовање Звезди: Молдавци се питају какав је тим који победи Каират 5:0

Голман Шерифа пред гостовање Звезди: Молдавци се питају какав је тим који победи Каират 5:0

Моззарт спорт 01.08.2021
Душан Марковић оптимиста пред повратак у Србију. Црвена звезда је елиминисавши Каират у 2. колу квалификација за Лигу шампиона обезбедила јесен у Европи, међутим низ сјајних сезона на међународој сцени повећао је апетите… »
Крстовић пред шериф: Да у Београду обезбедимо плеј-оф, приступ да буде као против Каирата

Крстовић пред шериф: Да у Београду обезбедимо плеј-оф, приступ да буде као против Каирата

Вечерње новости 01.08.2021
ФОТО: ФК Црвена звезда Био је то првенац црногорског нападача ове сезоне у дресу клуба са стадиона "Рајко Митић". - Отворили смо меч одлично раним поготком и све је ишло у нашу корист. Потом смо примили гол сасвим случајно, али… »

Вести дана »