Povezane vesti

Nestao muškarac (37) u Ibru: Potraga u toku, utapanje primetili kupači

Telegraf 01.08.2021
Na mestu nesreće su hitna pomoć, policija i vatrogasci. U nesreći koja se u nedelju, oko 18 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u centru Kraljeva, u Ibru je nestao tridestsedmogodišnji muškarac za koga se pretpostavlja da se utopio… »

Nesreća u Kraljevu; muškarac nestao u Ibru, potraga u toku

B92 01.08.2021
Kraljevo -- Oko 18 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima, u Ibru u centru Kraljeva je nestao tridestsedmogodišnji muškarac za koga se pretpostavlja da se utopio. Kako mediji nezvanično prenose, nesreća se dogodila između Glavčićevog mosta… »

Kraljevo: Nestao muškarac u Ibru dok se kupao

RTV 01.08.2021
KRALJEVO - U nesreći koja se danas oko 18 časova dogodila u centru Kraljeva, pod još nerazjašnjenim okolnostima, u Ibru je nestao muškarac (37). Prema pisanju "Večernjih novosti", nesreća se dogodila između Glavčićevog mosta preko Ibra i… »

Muškarac nestao u Ibru dok se kupao

Radio 021 01.08.2021
Tridesetsedmogodišnji muškarac nestao je danas oko 18 časova u Ibru u centru Kraljeva. Prema pisanju "Večernjih novosti", nesreća se dogodila između Glavčićevog mosta preko Ibra i obližnjih splavova, kada je muškarac nestao kupajući se u reci… »

Nesreća u centru Kraljeva na reci: Muškarac (37) nestao u brzacima Ibra, nisu stigli da mu pomognu!

Mondo 01.08.2021
Potraga za muškarcem i dalje traje. Potraga za muškarcem i dalje traje. U nesvakidašnjoj nesreći koja se danas, oko 18 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u centru Kraljeva, u Ibru je nestao tridestsedmogodišnji muškarac za koga se… »

Nestao muškarac (37) u Ibru kod Kraljeva

Nova 01.08.2021
Danas oko 18 sati u Ibru, u blizini Gradske plaže u Kraljevu nestao tridestsedmogodišnji muškarac. Pretpostavlja da se utopio. Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila između Glavčićevog mosta preko Ibra i obližnjih splavova kada je… »

Ibar odneo kupača: Nesreća na kupalištu u centru Kraljeva brzaci bili brži od spasilaca

Kurir 01.08.2021
U nesreći koja se dogodila oko 18 sati u centru Kraljeva pod još nerazjašnjenim okolnostima u Ibru je nestao tridesetsedmogodišnji muškarac za koga se pretpostavlja da se utopio. Nesreća se prema nezvaničnim informacijama dogodila između… »

Vesti dana »