Povezane vesti
Tiodorović: Intenzivnije vakcinisanje dece
Nova 02.08.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je da je siguran da će školska godina početi regularno, jer se ne očekuje značajniji porast broja inficiranih koronavirusom do oktobra. Tiodorović je za Večernje novosti izjavio da je uslov da učenici i studenti… »
Tiodorović: Školska godina će početi regularno
N1 Info 02.08.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je da je siguran da će školska godina početi regularno, jer se ne očekuje značajniji porast broja inficiranih koronavirusom do oktobra. Tiodorović je za Večernje novosti izjavio da je uslov da učenici i studenti… »
Tiodorović: Siguran sam da će školska godina da počne regularno
Top press 02.08.2021
„Siguran sam da će školska godina da počne regularno, jer ne očekujemo značajniji porast broja inficiranih na dnevnom nivou do oktobra“. Ovo, za „Novosti“, poručuje profesor dr Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba, ukazujući da je uslov… »
Tiodorović: Siguran sam da će školska godina da počne regularno
RTV 02.08.2021
BEOGRAD - „Siguran sam da će školska godina da počne regularno, jer ne očekujemo značajniji porast broja inficiranih na dnevnom nivou do oktobra“. Ovo, za "Novosti", poručuje profesor dr Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba, ukazujući… »
Vesti dana »
"Za postupak legalizacije prijavljeno više od 45.000 objekata" Sofronijević: Vrlo je jednostavna procedura
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Studenti Pravnog fakulteta obeležili godinu dana od početka blokade ovog fakulteta: Govor ispred Predsedništva, podrška tužiocima
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Izmene u ovom delu grada sve do februara sledeće godine: Ove linije menjaju trasu
Kurir pre 2 minutajoš 1 povezana
Pijan udarao sestru u glavu, pa nasrnuo na oca: Užas u Obrenovcu, muškarac (29) uhapšen zbog porodičnog nasilja
Blic pre 5 satijoš 3 povezane