Повезане вести
Тиодоровић: Школска година ће почети регуларно
Н1 Инфо 02.08.2021
Епидемиолог Бранислав Тиодоровић изјавио је да је сигуран да ће школска година почети регуларно, јер се не очекује значајнији пораст броја инфицираних коронавирусом до октобра. Тиодоровић је за Вечерње новости изјавио да је… »
Тиодоровић: Интензивније вакцинисање деце
Нова 02.08.2021
Епидемиолог Бранислав Тиодоровић изјавио је да је сигуран да ће школска година почети регуларно, јер се не очекује значајнији пораст броја инфицираних коронавирусом до октобра. Тиодоровић је за Вечерње новости изјавио да је… »
Тиодоровић: Сигуран сам да ће школска година да почне регуларно
Топ пресс 02.08.2021
„Сигуран сам да ће школска година да почне регуларно, јер не очекујемо значајнији пораст броја инфицираних на дневном нивоу до октобра“. Ово, за „Новости“, поручује професор др Бранислав Тиодоровић, епидемиолог и члан Кризног… »
Тиодоровић: Сигуран сам да ће школска година да почне регуларно
РТВ 02.08.2021
БЕОГРАД - „Сигуран сам да ће школска година да почне регуларно, јер не очекујемо значајнији пораст броја инфицираних на дневном нивоу до октобра“. Ово, за "Новости", поручује професор др Бранислав Тиодоровић, епидемиолог и члан… »
Вести дана »
Први снимци несреће код Гаџиног Хана у којој је страдала жена: Камион се преврнуо, шкода насред пута
Телеграф пре 24 сатајош 42 повезане
САД планирају проширење рата против Ирана, биће ограничено због смањених залиха
РТВ пре 1 сатјош 41 повезана
Ескалација сукоба: САД шаљу појачања, нове жртве у Ираку и напади на Иран
Наслови.аи пре 56 минутајош 39 повезаних
(Полувреме) Пуно лепих потеза и нула голова: Шпанци конкретнији, Аргентинци оштрији!
Хот спорт пре 2 сатајош 57 повезаних
Масовни ракетни напади: Украјина тражи нове санкције и ПВО системе
Наслови.аи пре 56 минутајош 44 повезане