Повезане вести
Тиодоровић: Школска година ће почети регуларно
Н1 Инфо 02.08.2021
Епидемиолог Бранислав Тиодоровић изјавио је да је сигуран да ће школска година почети регуларно, јер се не очекује значајнији пораст броја инфицираних коронавирусом до октобра. Тиодоровић је за Вечерње новости изјавио да је… »
Тиодоровић: Интензивније вакцинисање деце
Нова 02.08.2021
Епидемиолог Бранислав Тиодоровић изјавио је да је сигуран да ће школска година почети регуларно, јер се не очекује значајнији пораст броја инфицираних коронавирусом до октобра. Тиодоровић је за Вечерње новости изјавио да је… »
Тиодоровић: Сигуран сам да ће школска година да почне регуларно
Топ пресс 02.08.2021
„Сигуран сам да ће школска година да почне регуларно, јер не очекујемо значајнији пораст броја инфицираних на дневном нивоу до октобра“. Ово, за „Новости“, поручује професор др Бранислав Тиодоровић, епидемиолог и члан Кризног… »
Тиодоровић: Сигуран сам да ће школска година да почне регуларно
РТВ 02.08.2021
БЕОГРАД - „Сигуран сам да ће школска година да почне регуларно, јер не очекујемо значајнији пораст броја инфицираних на дневном нивоу до октобра“. Ово, за "Новости", поручује професор др Бранислав Тиодоровић, епидемиолог и члан… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 1 сатјош 1 повезана