Povezane vesti
Skupljen novac za lečenje Milice kojoj su lekari dali 6 meseci života: Uskoro će se znati i donor
Telegraf 02.08.2021
Milica nema živog srodnika koji bi mogao da joj donira bubreg i zato joj je jedina nada da transplantaciju uradi u inostranstvu. Milica Adamović, koja čeka hitnu transplantaciju bubrega, uspela je prikupi neophodnu sumu za operaciju u Turskoj. - Uspela… »
Sakupljen novac za lečenje Milice! Lekari joj dali još 6 meseci života, našla i potencijalne donore bubrega
Mondo 02.08.2021
Milica Adamović uspela je da sakupi novac za hitnu transpataciju bubrega i lečenje u Turskoj. Milica Adamović uspela je da sakupi novac za hitnu transpataciju bubrega i lečenje u Turskoj. Ona je navela da je novac konačno sakupljen uz pomoć dobrih ljudi… »
Skupljen novac za lečenje Milice adamović: Ove nedelje stižu rezultati, uskoro će se znati i donor
Večernje novosti 02.08.2021
Foto: Instagram printskrin - Uspela sam da prikupim novac. Veoma sam zahvalna svima koji su mi pomogli - rekla je Milica. Kako objašnjava, sledeći korak jesu rezultati analize bolnice u Turskoj. - Ove sedmice, čim se doktorka vrati sa odmora, treba da… »
Vesti dana »

Tramp: „U prva dva minuta sastanka sa Putinom ću znati da li se može postići dogovor ili ne“
Nedeljnik pre 10 minutajoš 81 povezana

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 35 minutajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih

Helikopter iz Srbije već u akciji: Letelica Ka-32 gasi požare u Crnoj Gori
Telegraf pre 34 minutajoš 82 povezane

Oglasila se Narodna banka Srbije Tiče se kursa evra, menja se jedna stvar
Alo pre 2 satajoš 27 povezanih