Повезане вести

Дирљив гест бронзаног Себића – медаљу посветио прерано преминулој колегиници

Дирљив гест бронзаног Себића – медаљу посветио прерано преминулој колегиници

Политика 02.08.2021
Миленко Себић, српски репрезентативац у стрељаштву, не само што је данас освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма у Токију, чиме је тренутни салдо српског тима подигао на пет трофеја, већ је учинио још нешто што је и те… »
Велики си миленко: Медаљу посветио преминулој колегиници!

Велики си миленко: Медаљу посветио преминулој колегиници!

Хот спорт 02.08.2021
Предиван потез.. Миленко Себић освојио је бронзану медаљу на Олимпијским играма у Токију. ‘У Рију ми је мало недостајало, а био сам баш спреман за то финале. Било ми је баш тешко. Сада сам у глави зацртао резултат за финале, кад… »
Себић: Презадовољан сам освојеном медаљом на ОИ

Себић: Презадовољан сам освојеном медаљом на ОИ

Спортски журнал 02.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић рекао је да се пет година спремао за наступ у Токију, као и да је презадовољан што је успео да освоји медаљу на Олимпијским играма. "После Рија сам имао веома тежак период јер… »
Емотивни Себић: Победио сам себе, медаљу посвећујем Бобани

Емотивни Себић: Победио сам себе, медаљу посвећујем Бобани

Н1 Инфо 02.08.2021
Српски стрелац Миленко Себић био је презадовољан после освајања медаље на Олимпијским играма, а бронзу је посветио Бобани Величковић Момчиловић. Себић је у понедељак освојио бронзану медаљу у дисциплини 50 метара пушка… »
Велики гест “бронзаног” Себића: Медаљу посветио преминулој Бобани Величковић

Велики гест “бронзаног” Себића: Медаљу посветио преминулој Бобани Величковић

Вести онлине 02.08.2021
Српски стрелац Миленко Себић је освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма у Токију у дисциплини 50 метара МК пушка тростав, и то после сјајних хитаца које је имао у финишу! Себић је пуцао укупно 448,2 круга и до медаље… »
За историју! Миленко Себић је после драме склонио пушку с рамена, окренуо се и овако прославио олимпијску бронзу! /видео/

За историју! Миленко Себић је после драме склонио пушку с рамена, окренуо се и овако прославио олимпијску бронзу! /видео/

Спортал блиц 02.08.2021
Наш стрелац освојио је бронзу у пуцању малокалибарским пушком - тростав на Олимпијским играма и тако Србији донео пету медаљу у Токију. Себићево прво олимпијско финале и то у богатој каријери протекло је уз велику драму, али… »
Браво, мајсторе! Србија има нову медаљу! Миленко Себић узео бронзу у никад луђој тростав-драми на Олимпијским играма!

Браво, мајсторе! Србија има нову медаљу! Миленко Себић узео бронзу у никад луђој тростав-драми на Олимпијским играма!

Спортал блиц 02.08.2021
Наш стрелац Миленко Себић заузео је треће место у пуцању малокалибарским пушком - тростав на Олимпијским играма у Токију и тако Србији донео још једну медаљу! У прво олимпијско финале у каријери пласирао се као четврти у… »
Идемо по медаљу! Сјајна "паљба" - Миленко Себић фантастичан у квалификацијама, ушао у данашње финале тростава!

Идемо по медаљу! Сјајна "паљба" - Миленко Себић фантастичан у квалификацијама, ушао у данашње финале тростава!

Спортал блиц 02.08.2021
Миленко Себић је наставио серију одличних наступа наших олимпијаца у стрељаштву. дисциплине тростав - малокалибарска пушка! И то као четврти у квалификацијама. Српски стрелац је остварио резултат од 1.180 кругова, од чега су… »
Себић пуца за медаљу у троставу

Себић пуца за медаљу у троставу

Н1 Инфо 02.08.2021
Миленко Себић изборио је пласман у финале у дисциплини тростав пушком на Олимпијским играма у Токију. Српски репрезентативац је имао четврти резултат у квалификацијама. Момак из Трстеника сјајно је гађао у квалификацијама и лако… »
Још једно финале у стрељаштву: Себић се бори за нову медаљу на ОИ, ево и када

Још једно финале у стрељаштву: Себић се бори за нову медаљу на ОИ, ево и када

Вести онлине 02.08.2021
Српски репрезентативац у стрељаштву Миленко Себић пласирао се данас у финале дисциплине МК пушка тростав на Олимпијским играма у Токију. Он је у квалификацијама заузео четврто место резултатом од 1.180 кругова. Други српски… »
Браво, Миленко! Пуцамо на медаљу, ево када почиње!

Браво, Миленко! Пуцамо на медаљу, ево када почиње!

Спортске.нет 02.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић пласирао се данас у финале дисциплине малокалибарска пушка тростав на Олимпијским играма у Токију, а Милутин Стефановић завршио је учешће у квалификацијама. Себић је у… »
Србија близу нове медаље: Сви смо уз Миленка!

Србија близу нове медаље: Сви смо уз Миленка!

Хот спорт 02.08.2021
Финале! Српски стрелац Миленко Себић пласирао се у финале гађања малокалибарском пушком из тростава (50 метара), пошто је у квалификацијама заузео четврто место. Други представник Србије Милутин Стевановић је завршио на 23… »
Миленко Себић пуца за медаљу

Миленко Себић пуца за медаљу

Моззарт спорт 02.08.2021
Наш стрелац заузео четврто место у квалификацијама. Српски стрелац Миленко Себић пласирао се у финале гађања малокалибарском пушком из тростава, пошто је у квалификацијама заузео четврто место. Наш други такмичар Милутин… »
Србин иде по медаљу: Себић у финалу, Стефановић завршио учешће у квалификацијама МК пушка тростав!

Србин иде по медаљу: Себић у финалу, Стефановић завршио учешће у квалификацијама МК пушка тростав!

Курир 02.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић пласирао се данас у финале дисциплине малокалибарска пушка тростав на Олимпијским играма у Токију, а Милутин Стефановић завршио је учешће у квалификацијама. 💪 Стрелац Миленко… »
Србијо, ускоро навијамо за медаљу: Себић као четврти у финалу стрељаштва, познато кад пуца за одличје!

Србијо, ускоро навијамо за медаљу: Себић као четврти у финалу стрељаштва, познато кад пуца за одличје!

Мондо 02.08.2021
Имали смо половичан учинак у квалификацијама пушке тростав са 50 метара, а иако Стефановић није успео, Миленко Себић јесте - у финалу је. Имали смо половичан учинак у квалификацијама пушке тростав са 50 метара, а иако Стефановић… »
Сјајни Себић у финалу, следи борба за медаљу

Сјајни Себић у финалу, следи борба за медаљу

Спортски журнал 02.08.2021
Српски стрелац Миленко Себић, пласирао се у финале стрељаштва у дисциплини пушка тростав. Себић је након четири серије заузео четврто место са 1180 погодака. У финалу ће наступати око 09.50 по нашем времену. Милутин Стефановић… »
Браво, мајсторе! Србин иде по медаљу! Миленко Себић у финалу!

Браво, мајсторе! Србин иде по медаљу! Миленко Себић у финалу!

Ало 02.08.2021
Српски стрелац Миленко Себић пласирао се у финале Олимпијских игара у дисциплни тростав 50 метара малокалибарска пушка као четврти у квалификацијама и бориће се за медаљу у Токију. Српски стрелац Миленко Себић пласирао се у… »

Вести дана »