Povezane vesti
Dirljiv gest bronzanog Sebića – medalju posvetio prerano preminuloj koleginici
Politika 02.08.2021
Milenko Sebić, srpski reprezentativac u streljaštvu, ne samo što je danas osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, čime je trenutni saldo srpskog tima podigao na pet trofeja, već je učinio još nešto što je i te kako privuklo… »
Veliki si milenko: Medalju posvetio preminuloj koleginici!
Hot sport 02.08.2021
Predivan potez.. Milenko Sebić osvojio je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. ‘U Riju mi je malo nedostajalo, a bio sam baš spreman za to finale. Bilo mi je baš teško. Sada sam u glavi zacrtao rezultat za finale, kad je idelano, ali… »
Emotivni Sebić: Pobedio sam sebe, medalju posvećujem Bobani
N1 Info 02.08.2021
Srpski strelac Milenko Sebić bio je prezadovoljan posle osvajanja medalje na Olimpijskim igrama, a bronzu je posvetio Bobani Veličković Momčilović. Sebić je u ponedeljak osvojio bronzanu medalju u disciplini 50 metara puška trostav. To je prva… »
Sebić: Prezadovoljan sam osvojenom medaljom na OI
Sportski žurnal 02.08.2021
Reprezentativac Srbije u streljaštvu Milenko Sebić rekao je da se pet godina spremao za nastup u Tokiju, kao i da je prezadovoljan što je uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama. "Posle Rija sam imao veoma težak period jer sam bio spreman za… »
Veliki gest “bronzanog” Sebića: Medalju posvetio preminuloj Bobani Veličković
Vesti online 02.08.2021
Srpski strelac Milenko Sebić je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini 50 metara MK puška trostav, i to posle sjajnih hitaca koje je imao u finišu! Sebić je pucao ukupno 448,2 kruga i do medalje došao posle direktnog… »
Idemo po medalju! Sjajna "paljba" - Milenko Sebić fantastičan u kvalifikacijama, ušao u današnje finale trostava!
Sportal blic 02.08.2021
Milenko Sebić je nastavio seriju odličnih nastupa naših olimpijaca u streljaštvu. discipline trostav - malokalibarska puška! I to kao četvrti u kvalifikacijama. Srpski strelac je ostvario rezultat od 1.180 krugova, od čega su bolji bili samo Rus… »
Bravo, majstore! Srbija ima novu medalju! Milenko Sebić uzeo bronzu u nikad luđoj trostav-drami na Olimpijskim igrama!
Sportal blic 02.08.2021
Naš strelac Milenko Sebić zauzeo je treće mesto u pucanju malokalibarskim puškom - trostav na Olimpijskim igrama u Tokiju i tako Srbiji doneo još jednu medalju! U prvo olimpijsko finale u karijeri plasirao se kao četvrti u kvalifikacijama, a onda je… »
Za istoriju! Milenko Sebić je posle drame sklonio pušku s ramena, okrenuo se i ovako proslavio olimpijsku bronzu! /video/
Sportal blic 02.08.2021
Naš strelac osvojio je bronzu u pucanju malokalibarskim puškom - trostav na Olimpijskim igrama i tako Srbiji doneo petu medalju u Tokiju. Sebićevo prvo olimpijsko finale i to u bogatoj karijeri proteklo je uz veliku dramu, ali... Najvažnije je da je… »
Sebić puca za medalju u trostavu
N1 Info 02.08.2021
Milenko Sebić izborio je plasman u finale u disciplini trostav puškom na Olimpijskim igrama u Tokiju. Srpski reprezentativac je imao četvrti rezultat u kvalifikacijama. Momak iz Trstenika sjajno je gađao u kvalifikacijama i lako ušao u borbu za… »
Još jedno finale u streljaštvu: Sebić se bori za novu medalju na OI, evo i kada
Vesti online 02.08.2021
Srpski reprezentativac u streljaštvu Milenko Sebić plasirao se danas u finale discipline MK puška trostav na Olimpijskim igrama u Tokiju. On je u kvalifikacijama zauzeo četvrto mesto rezultatom od 1.180 krugova. Drugi srpski reprezentativac Milutin… »
Bravo, Milenko! Pucamo na medalju, evo kada počinje!
Sportske.net 02.08.2021
Reprezentativac Srbije u streljaštvu Milenko Sebić plasirao se danas u finale discipline malokalibarska puška trostav na Olimpijskim igrama u Tokiju, a Milutin Stefanović završio je učešće u kvalifikacijama. Sebić je u kvalifikacijama zauzeo… »
Srbija blizu nove medalje: Svi smo uz Milenka!
Hot sport 02.08.2021
Finale! Srpski strelac Milenko Sebić plasirao se u finale gađanja malokalibarskom puškom iz trostava (50 metara), pošto je u kvalifikacijama zauzeo četvrto mesto. Drugi predstavnik Srbije Milutin Stevanović je završio na 23. mestu od ukupno 39… »
Milenko Sebić puca za medalju
Mozzart sport 02.08.2021
Naš strelac zauzeo četvrto mesto u kvalifikacijama. Srpski strelac Milenko Sebić plasirao se u finale gađanja malokalibarskom puškom iz trostava, pošto je u kvalifikacijama zauzeo četvrto mesto. Naš drugi takmičar Milutin Stevanović zauzeo je… »
Sjajni Sebić u finalu, sledi borba za medalju
Sportski žurnal 02.08.2021
Srpski strelac Milenko Sebić, plasirao se u finale streljaštva u disciplini puška trostav. Sebić je nakon četiri serije zauzeo četvrto mesto sa 1180 pogodaka. U finalu će nastupati oko 09.50 po našem vremenu. Milutin Stefanović je u istoj… »
Srbijo, uskoro navijamo za medalju: Sebić kao četvrti u finalu streljaštva, poznato kad puca za odličje!
Mondo 02.08.2021
Imali smo polovičan učinak u kvalifikacijama puške trostav sa 50 metara, a iako Stefanović nije uspeo, Milenko Sebić jeste - u finalu je. Imali smo polovičan učinak u kvalifikacijama puške trostav sa 50 metara, a iako Stefanović nije uspeo… »
Srbin ide po medalju: Sebić u finalu, Stefanović završio učešće u kvalifikacijama MK puška trostav!
Kurir 02.08.2021
Reprezentativac Srbije u streljaštvu Milenko Sebić plasirao se danas u finale discipline malokalibarska puška trostav na Olimpijskim igrama u Tokiju, a Milutin Stefanović završio je učešće u kvalifikacijama. 💪 Strelac Milenko Sebić 4. mestom u… »
Bravo, majstore! Srbin ide po medalju! Milenko Sebić u finalu!
Alo 02.08.2021
Srpski strelac Milenko Sebić plasirao se u finale Olimpijskih igara u disciplni trostav 50 metara malokalibarska puška kao četvrti u kvalifikacijama i boriće se za medalju u Tokiju. Srpski strelac Milenko Sebić plasirao se u finale Olimpijskih igara… »
Vesti dana »
Blokada na Autokomandi ušla u 11. Sat: Izmene u trasi 15 linija gradskog prevoza, autoput prohodan
Kurir pre 11 minutajoš 86 povezanih
U sudaru dva autobusa kod Umke dvoje poginulih, 56 povređenih; Određeno zadržavanje vozaču
RTV pre 29 minutajoš 86 povezanih
Tužilaštvo pokrenulo osam krivičnih postupaka zbog incidenata na protestima u Beogradu
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
Ko je Peter Sorensen, novi izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane