Повезане вести
Глумац написао песму ћеркици за први рођендан: Ја се дивим твоме лицу…
Нова 02.08.2021
Глумац Стеван Пиале, написао је ћерки песму поводом њеног првог рођендана, а стиховима је посебно одушевио његове колеге. Наиме, глумац је својој мезимици Роси која ће сигурно бити његова вечита инспирација, посветио дирљиве… »
Звезда серије "Игра судбине" ћерки дао вредан поклон за 1. рођендан: Колеге му аплаудирају, ово нико до сада није урадио
Блиц 02.08.2021
Глумац Стеван Пиале, написао је ћерки песму поводом њеног првог рођендана, а стиховима је посебно одушевио његове колеге из серије "Игра судбине". Песма Роси Чудно неко време дошло Из нехата песник постах Још ову ћу да напишем… »
Дирљиви стихови за росу: Српски глумац написао песму ћеркици за први рођендан
Вечерње новости 02.08.2021
Фото: Новости Наиме, глумац је својој мезимици Роси посветио дирљиве стихове. Чудно неко време дошло Ево сад још једне песме Ћао Росо овде тата На години првој хвала Већ годину пуних дана Не замерам, констатујем А што се манира… »
Вести дана »

Храбре речи Ангелине Топић после бронзе: „Најстреснија два сата икада, мислим да сам била спремна за следећу висину“
Нова пре 1 сатјош 94 повезане

"За Богдана и све политичке затворенике": Протест у Новом Саду, окупљенима се обратила и Дијана Хрка
Н1 Инфо пре 34 минутајош 17 повезаних

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 6 сатијош 17 повезаних

Трамп: САД ће одбранити Пољску и балтичке државе ако Русија настави са активностима у том региону
Н1 Инфо пре 48 минутајош 21 повезана