Повезане вести

Незгода на окретници: Аутобус ударио у трафику у Земуну

Незгода на окретници: Аутобус ударио у трафику у Земуну

Блиц 02.08.2021
Аутобус на линији 45 је на окретници у Земуну у Купрешкој улици ударио у трафику, преноси Пинк.рс. Како се наводи, возач аутобуса је изашао из возила у којем није било путника. Аутобус се изненада сам покренуо и ударио у трафику… »
Хаос на окретници у Земуну: Возач изашао из возила, а онда је аутобус кренуо празан - улетео у трафику!

Хаос на окретници у Земуну: Возач изашао из возила, а онда је аутобус кренуо празан - улетео у трафику!

Мондо 02.08.2021
У Земуну на окретници аутобуса данас око 16 часова дошло је до инцидента. У Земуну на окретници аутобуса данас око 16 часова дошло је до инцидента. На окретници је стајао аутобус на линији 45 којим је управљао Ј. Б. (65) а возач… »
Инцидент у Земуну: Возач изашао, аутобус се закуцао у трафику

Инцидент у Земуну: Возач изашао, аутобус се закуцао у трафику

Курир 02.08.2021
Око 16.00 часова у Земуну, код Купреске 2, на окретници аутобуса, дошло је до инцидента. Возач аутобуса на линији 45, Ј. Б. (65), изашао је из возила, у коме није било путника. Тада се аутобус сам покренуо и ударио у трафику и… »
Удес у Земуну: Возач изашао из аутобуса, а возило се покренуло и ударило у трафику

Удес у Земуну: Возач изашао из аутобуса, а возило се покренуло и ударило у трафику

Телеграф 02.08.2021
Реч је о аутобусу који саобрћа на линији 45. У Купрешкој улици у Земуну, на аутобуској окретници, дошло је до удеса када се аутобус закуца у у трафику. Наиме, возач је изашао из аутобуса који саобраћа на линији број 45, а аутобус… »
Инцидент на окретници у Земуну: Аутобус ударио у трафику и продајно место за карте

Инцидент на окретници у Земуну: Аутобус ударио у трафику и продајно место за карте

Вечерње новости 02.08.2021
Фото: Н.Скендерија До незгоде је дошло након што је возач изашао из возила, а затим се аутобус сам покренуо и ударио у локале. Срећом, у аутобусу није било путника и није било повређених.… »

Вести дана »