Povezane vesti
Slavna komičarka boluje od kancera: Kejti Grifin objavila da će joj hirurški odstraniti deo pluća, otkrila u kakvom je stanju…
Kurir 02.08.2021
Poznata američka komičarka Kejti Grifin na Instagramu je objavila da boluje od karcinoma pluća i da joj predstoji operacija u kojoj će joj odstraniti deo plućnog krila. - Ljudi, moram nešto da vam kažem. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi… »
Ljudi, imam rak pluća, a nikad nisam zapalila cigaretu: Glumica šokirala objavom na Instagramu - ide na hitnu operaciju!
Mondo 02.08.2021
Glumica i komičarka objavila da je dobila rak pluća iako nikada nije pušila. Ovo su simptomi te bolesti! Glumica i komičarka objavila da je dobila rak pluća iako nikada nije pušila. Ovo su simptomi te bolesti! Glumica i komičarka Keti Grifin objavila je… »
Vesti dana »
Mlada španska nada Rafael Hodar preokretom najboljeg rezultata u karijeri
RTS pre 19 minutajoš 60 povezanih
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 44 minutajoš 35 povezanih
Luis Enrike – čovek koji je od tima gubitnika napravio pobedničku mašineriju
Danas pre 4 satijoš 49 povezanih
Ova Miškova slika je za navijače Zvezde: Hoće da vide sa kim sedi na večeri, a ima i poruku
Mondo pre 34 minutajoš 33 povezane
Ma, kakva Liga šampiona: Jokić se vratio kući, nazdravljao pivom pobedama svojih konja
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih