Povezane vesti
Krivokapić odgovorio DF-u: Neću vam dozvoliti da se igrate sa onim što je stekao narod Crne Gore
Danas 03.08.2021
Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, reagovao je na prozivke predstavnika Demokratskog fronta i poručio da su Vlada i on spremni, koliko je danas, da potpišu Temeljni ugovor, prenosi Radio-televizija Crna Gora obraćenje premijera koalicionim… »
Premijer Crne Gore oštro reagovao na kritike: DF-a Krivokapić: Ja razgovaram sa Đukanovićem zato što moram, a vi zato što…
Blic 02.08.2021
Ja i ova Vlada spremni smo, koliko danas, da potpišemo Temeljni ugovor sa SPC, poručio je danas premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić, reagujući na kritike predstavnika Demokratskog fronta (DF). "Optužujete me za neispunjenje predizbornih obećanja… »
Vesti dana »

Ko je udario žandarma: Vlast tvrdi jedno, snimak pokazuje drugo, a predsednikova priča pada u vodu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 8 satijoš 14 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 4 satijoš 8 povezanih

Vučić priredio večeru u čast predsednika Republike Burundi Evarista Ndajišimijea
Telegraf pre 25 minutajoš 56 povezanih