Povezane vesti
Prosinečki iskreno: Nažalost, nismo spremni za meč kao što je Zvezda – Dinamo
Mozzart sport 03.08.2021
“Najradije bih se maknuo, mada su ti klubovi moj život”, poručio je nekadašnji as jugoslovenskog fudbala. Pored velikog rivalstva, klutnih utakmica koje su odisale tenzijom i ispadima, Crvenu zvezdu i Dinamo, potencijalne rivale u poslednjem kolu… »
"Ma, nismo mi spremni za to": Robert Prosinečki nije srećan zbog eventualnog derbija Zvezda - Dinamo u borbi za Ligu…
Sportal blic 02.08.2021
Legenda i čuveni hrvatski fudbaler je imao šta da kaže o potencijalnom susretu crveno-belih i Dinamo Zagreba u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Žreb za plej-of kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje je spojio srpski i hrvatski tim koji će… »
Prosinečki o mogućem duelu zvezde i Dinama: Nažalost, nismo spremni za ove utakmice
Večernje novosti 02.08.2021
Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO Sigurno da bi mogući duel dva velika kluba sa ovih prostora izazvati veliku pompu u medijima. - Ma, mi nismo spremni za ove utakmice. Nažalost, to je svakom jasno. Što bih sad ja trebao reći ko je bolji, ko će… »
Vesti dana »

Prvomajski protest završen porukom: Studenti uz radnike, radnici uz studente do ispunjenja zahteva
Beta pre 10 minutajoš 97 povezanih

Ovo je Vlada koji je nastradao u Topoli spasavajući svoje komšije: Prijatelji i komšije opraštaju se od njega
Telegraf pre 46 minutajoš 65 povezanih

Evo kako protiče proslavljanje Prvog maja na Košutnjaku! Sagovornici Kurir televizije otkrili na koji način obeležavaju Međunarodni praznik rada!
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih

Bešić (FPN): Vlast ima moć, ali raspoloženje je na strani studenata. Pitanje svih pitanja – ko je izdržljiviji
Nova pre 3 satajoš 17 povezanih

"Blokaderi su nam razorili zemlju" Vučić iz SAD: Idemo u Moskvu 9. maja, Srbija ostaje na evropskom putu! Prošao je voz za obojenu revoluciju
Kurir pre 46 minutajoš 25 povezanih