Повезане вести
Просинечки искрено: Нажалост, нисмо спремни за меч као што је Звезда – Динамо
Моззарт спорт 03.08.2021
“Најрадије бих се макнуо, мада су ти клубови мој живот”, поручио је некадашњи ас југословенског фудбала. Поред великог ривалства, клутних утакмица које су одисале тензијом и испадима, Црвену звезду и Динамо, потенцијалне ривале… »
"Ма, нисмо ми спремни за то": Роберт Просинечки није срећан због евентуалног дербија Звезда - Динамо у борби за Лигу шампиона…
Спортал блиц 02.08.2021
Легенда и чувени хрватски фудбалер је имао шта да каже о потенцијалном сусрету црвено-белих и Динамо Загреба у квалификацијама за Лигу шампиона. Жреб за плеј-оф квалификација за елитно европско такмичење је спојио српски и… »
Просинечки о могућем дуелу звезде и Динама: Нажалост, нисмо спремни за ове утакмице
Вечерње новости 02.08.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/АЛЕССАНДРО ДИ МАРЦО Сигурно да би могући дуел два велика клуба са ових простора изазвати велику помпу у медијима. - Ма, ми нисмо спремни за ове утакмице. Нажалост, то је сваком јасно. Што бих сад ја требао рећи ко… »
Вести дана »
Делез потврдио да је поднео захтев за покретање међународне арбитраже због уредбе о маржама
Недељник пре 3 сатајош 32 повезане
Чувени италијански хит одјекнуо на отварању Олимпијских игара: Мараја Кери одушевила ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 12 минутајош 47 повезаних
После изненадних отписивања, пад Стеллантиса скоро 70 милијарди евра
Блоомберг Адриа пре 43 минутајош 31 повезана
“Властима сметају полицајци који се боре против трговине дрогом“
Морава инфо пре 5 сатијош 22 повезане
Високи савет тужилаштва одбио да усвоји оставке чланова Изборне комисије, морају да спроведу одлуку Уставног суда
РТВ пре 4 сатијош 32 повезане