Povezane vesti

Marija Kulić pobedila RAK! Evo kako se sada oseća!

Marija Kulić pobedila RAK! Evo kako se sada oseća!

Svet & Skandal 03.08.2021
Bivša zadrugarka Marija Kulić proteklih nekoliko meseci borila se sa opakom bolešću koja je pretila da njihovu porodicu zavije u crno. Ipak, nakon serije hemioterapija, Marija je uspela da iz ove bitke izađe kao pobednik. ‒ Zadovoljna sam mojim… »
Izgubila sam 25 KG dosad, Miljana se uplašila: Marija Kulić iskreno o bolesti, otkrila šta će još proći, a samo zbog…

Izgubila sam 25 KG dosad, Miljana se uplašila: Marija Kulić iskreno o bolesti, otkrila šta će još proći, a samo zbog…

Kurir 03.08.2021
Jedna od omiljenih rijaliti učesnica Marija Kulić u proteklih nekoliko meseci suočila se sa najgorom bolešću koja je, zajedno sa ne tako dobrim stanjem njenog supruga Siniše, pretila da im razori porodicu. Ona se oglasila i otkrila koliko je… »
Smršala sam 25 kilograma: Marija Kulić otkrila kako se oseća i zbog čega jedino plače - pogledajte kako izgleda! (foto)

Smršala sam 25 kilograma: Marija Kulić otkrila kako se oseća i zbog čega jedino plače - pogledajte kako izgleda! (foto)

Mondo 03.08.2021
Bivša učesnica Zadruge već mesecima vodi bitku s bolešću. Bivša učesnica Zadruge već mesecima vodi bitku s bolešću. Bivša učesnica Zadruge, Marija Kulić, pre nekoliko meseci, tokom boravka u rijalitiju suočila se s opakom bolešću, posle… »

Vesti dana »