Повезане вести
Распоред српских спортиста 11. дана ОИ: Ватерполисти, кошаркашице и одбојкашице играју за полуфинале
Вести онлине 03.08.2021
Српски спортисти полако приводе крају такмичење на Олимпијским играма у Токију. У конкуренцији су остали још екипни спортови ватерполо, кошарка и одбојка, као и кајакаши. Пре екипних спортова крећу индивидуални. Кајакаши имају… »
Сигуран сам да ћу успети, осећам се одлично: Са Страхињом Србија почиње дан, а он верује у пролаз даље!
Мондо 03.08.2021
Услови су другачији, али Страхиња Стефановић верује да ће нас обрадовати! Услови су другачији, али Страхиња Стефановић верује да ће нас обрадовати! Српски кајакаш Страхиња Стефановић рекао је да жели да на Олимпијским играма у… »
Кајакаш Стефановић једва чека почетак такмичења на ОИ: Једва чекам да станем у стартни блок и да кренемо
Курир 03.08.2021
Српски кајакаш Страхиња Стефановић рекао је да једва чека да почне наступ на Олимпијским играма и да ће на такмичењу у Токију показати колико вреди. "Јако сам узбуђен пред прву трку. Време се полако мења, али сам сигуран да ћу… »
Светски вицешампион спреман да нападне медаљу за Србију
Нова 03.08.2021
Трећег дана такмичења у кајаку спринт на Олимпијским играма у Токију, на старту ће се наћи и наш трећи представник Страхиња Стефановић. Светски вицешампион из Сегедина у једноседу на 200 метара, коме су Игре у Токију прве у… »
Вести дана »
Спремите се за временски раскол! На овим местима температура скаче до 15 степени, а на овим пада и до 0! Ево какво нас време чека до краја године!
Ало пре 1 сатјош 8 повезаних
Градови у Србији данас међу најзагађенијима у свету: Ваздух оцењен као нездрав – удише га чак 40 одсто грађана
Нова пре 7 минутајош 1 повезана
Оборена 32 украјинска дрона изнад Москве, аеродроми затворени више сати
Политика пре 32 минутајош 8 повезаних
Каква драма! Ево шта треба да се деси да Црвена звезда прође даље у Лиги Европе
Вечерње новости пре 7 минутајош 9 повезаних
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 4 повезане