Povezane vesti
Raspored srpskih sportista 11. dana OI: Vaterpolisti, košarkašice i odbojkašice igraju za polufinale
Vesti online 03.08.2021
Srpski sportisti polako privode kraju takmičenje na Olimpijskim igrama u Tokiju. U konkurenciji su ostali još ekipni sportovi vaterpolo, košarka i odbojka, kao i kajakaši. Pre ekipnih sportova kreću individualni. Kajakaši imaju novu šasnu. Bojan… »
Kajakaš Stefanović jedva čeka početak takmičenja na OI: Jedva čekam da stanem u startni blok i da krenemo
Kurir 03.08.2021
Srpski kajakaš Strahinja Stefanović rekao je da jedva čeka da počne nastup na Olimpijskim igrama i da će na takmičenju u Tokiju pokazati koliko vredi. "Jako sam uzbuđen pred prvu trku. Vreme se polako menja, ali sam siguran da ću uspeti da se… »
Siguran sam da ću uspeti, osećam se odlično: Sa Strahinjom Srbija počinje dan, a on veruje u prolaz dalje!
Mondo 03.08.2021
Uslovi su drugačiji, ali Strahinja Stefanović veruje da će nas obradovati! Uslovi su drugačiji, ali Strahinja Stefanović veruje da će nas obradovati! Srpski kajakaš Strahinja Stefanović rekao je da želi da na Olimpijskim igrama u Tokiju pokaže… »
Svetski vicešampion spreman da napadne medalju za Srbiju
Nova 03.08.2021
Trećeg dana takmičenja u kajaku sprint na Olimpijskim igrama u Tokiju, na startu će se naći i naš treći predstavnik Strahinja Stefanović. Svetski vicešampion iz Segedina u jednosedu na 200 metara, kome su Igre u Tokiju prve u karijeri naglašava… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana