Povezane vesti
Komšija prebio ženu metalnom šipkom Nasilnik iz okoline Gračanice maltretira celo selo, deca ne smeju da izađu iz…
Alo 03.08.2021
Mirela Dubinović iz Pribave kod Gračanica, koju je prekjuče s metalnom šipkom udario u glavu komšija Dž. Džaferović, tvrdi da je u poslednjih nekoliko godina podnela 20 prijava, ali da on nikada nije osuđivan. Dubinović kaže da je… »
Mučna ispovest pretučene žene iz Gračanice: "Komšija me je tukao metalnom šipkom jer mu smeta i moj roštilj"
Blic 03.08.2021
Mirela Dubinović iz Pribave kod Gračanica, koju je prekjuče s metalnom šipkom udario u glavu komšija Dž. Džaferović, tvrdi da je u poslednjih nekoliko godina podnela 20 prijava, ali da on nikada nije osuđivan. Dubinović kaže da je… »
Ispovest žene koju je komšija udarao metalnom šipkom: Ćerke ne smeju da izađu iz dvorišta zbog njega
Telegraf 03.08.2021
- Govorila sam, udari mene, ubij mene i tada me šipkom udario po glavi - priča Mirela Dubinović. Mirela Dubinović iz Pribave kod Gračanica, koju je prekjuče s metalnom šipkom udario u glavu komšija Dž. Dž, tvrdi da je u poslednjih nekoliko… »
Vesti dana »
VMA: Jedna osoba povređena u požaru u Barajevu u teškom stanju, jedna puštena na kućno lečenje
Novi magazin pre 3 satajoš 15 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Insajder pre 10 minutajoš 8 povezanih
Protesti zbog pada nadstrešnice održani u više od 100 mesta u Srbiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 12 povezanih
Još dva stepenika: Evo kada Novak Đoković igra protiv Saše Zvereva u polufinalu AO!
Hot sport pre 2 satajoš 15 povezanih
Detaljna vremenska prognoza do kraja januara: Biće 21 stepen i snega i to u Beogradu
Mondo pre 3 satajoš 10 povezanih