Povezane vesti
Vučić: Sud će utvrditi ko ne govori istinu
Politika 03.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je optužnica protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka prihvaćena, verifikovana, i da je njegov posao da ljude spasi od kriminalaca. Vučić je pohvalio rad pripadnika MUP-a i još jednom ponovio da je… »
"To je ona sprava sa koje su bežali pajtić, hrkalović, vuletić i kokeza": Vučić o poligrafu i krivičnoj prijavi protiv njega…
Blic 03.08.2021
Danima, iako smo mi bili ti koji smo se suočili sa svim opasnostima suprotstavljanja moćnoj kriminalnoj grupi, ako i sa drugima, od Šarića pa nadalje, uspeli smo, tužba je prihvaćena, i što je najvažnije da naše ulice oslobodimo kriminalaca, rekao je… »
Vučić: Spreman sam da idem na poligraf
Nova 03.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o borbi sa organizovanim kriminalom, grupom Veljka Belivuka i rekao da je spreman da ide na poligraf. „Danima, iako smo mi bili ti koji smo se suočili sa svim opasnostima suprotstavljanja jednoj moćnoj… »
Vučić o krivičnoj prijavi koju je podneo vučević: Spreman sam da idem na poligraf!
Večernje novosti 03.08.2021
Foto: Printskrin TV Pink - Danima, iako smo mi bili ti koji smo se suočili sa svim opasnostima suprotstavljanja jednoj moćnoj kriminalnoj grupi, uspeli smo da pobedimo i dođemo do toga da optužnica bude verifikovana i da je sud prihvati i da kao država… »
Vesti dana »

Napeto ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, okupljeni pokušali da uđu, policija ih potisnula, dekan kaže: Ugrožena bezbednost prisutnih u zgradi
Blic pre 8 minutajoš 52 povezane

Amerika na nogama, oglasio se FBI! Pucnjava u školi u Mineapolisu je teroristički napad i zločin iz mržnje usmeren protiv katolika! (foto/video)
Kurir pre 43 minutajoš 30 povezanih

Novinarku N1 privelo obezbeđenje nakon pokušaja da postavi pitanja direktoru United Grupe (VIDEO)
N1 Info pre 38 minutajoš 28 povezanih

Ovo niko nikad nije uradio, a onda se pojavila moćna Srbija – rekord koji najbolje pokazuje kakav su „orlovi“ tim
Nova pre 12 minutajoš 34 povezane