Повезане вести

Вучић: Суд ће утврдити ко не говори истину

Вучић: Суд ће утврдити ко не говори истину

Политика 03.08.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је оптужница против криминалног клана Вељка Беливука прихваћена, верификована, и да је његов посао да људе спаси од криминалаца. Вучић је похвалио рад припадника МУП-а и… »
"То је она справа са које су бежали пајтић, хркаловић, вулетић и кокеза": Вучић о полиграфу и кривичној пријави против њега…

"То је она справа са које су бежали пајтић, хркаловић, вулетић и кокеза": Вучић о полиграфу и кривичној пријави против њега…

Блиц 03.08.2021
Данима, иако смо ми били ти који смо се суочили са свим опасностима супротстављања моћној криминалној групи, ако и са другима, од Шарића па надаље, успели смо, тужба је прихваћена, и што је најважније да наше улице ослободимо… »
Вучић: Спреман сам да идем на полиграф

Вучић: Спреман сам да идем на полиграф

Нова 03.08.2021
Председник Србије Александар Вучић говорио је данас о борби са организованим криминалом, групом Вељка Беливука и рекао да је спреман да иде на полиграф. „Данима, иако смо ми били ти који смо се суочили са свим опасностима… »
Вучић о кривичној пријави коју је поднео вучевић: Спреман сам да идем на полиграф!

Вучић о кривичној пријави коју је поднео вучевић: Спреман сам да идем на полиграф!

Вечерње новости 03.08.2021
Фото: Принтскрин ТВ Пинк - Данима, иако смо ми били ти који смо се суочили са свим опасностима супротстављања једној моћној криминалној групи, успели смо да победимо и дођемо до тога да оптужница буде верификована и да је суд… »

Вести дана »