Повезане вести

Бивша функционерка СПС открива: Министар испричао у јутарњем оно што није смео, па након рибања, изговорио урнебесну реченицу…

Бивша функционерка СПС открива: Министар испричао у јутарњем оно што није смео, па након рибања, изговорио урнебесну реченицу…

Курир 03.08.2021
Маргит Савовић, некадашња функционерка СПС и министарка за питања људских и мањинских права више се не бави политиком, али се радо присећа анегдоте са тадашњим министром за инвестиције Томицом Раичевић. Наиме, на седници… »
Маргит Савовић о догодовштинама из времена када је била министар: Збрисала сам возачу и са Фрушке горе стопом дошла у Београд!…

Маргит Савовић о догодовштинама из времена када је била министар: Збрисала сам возачу и са Фрушке горе стопом дошла у Београд!…

Курир 03.08.2021
Маргит Савовић је деведесетих својом појавом одударала од уштогљених једнобојних сакоа и кравата и сматрала се за освежење не политичкој сцени, а, током министарских дана нашла се у неколико неуобичајених ситуација. Она је за… »
Урнебесна исповест Маргит Савовић за Курир! Ово никада није причала! Весић је једини човек који је успео да ме разоружа!

Урнебесна исповест Маргит Савовић за Курир! Ово никада није причала! Весић је једини човек који је успео да ме разоружа!

Курир 03.08.2021
Поједини министри у некадашњој влади Савезне Републике Југославије, у време владавине Слободана Милошевића, задуживали су оружје, јер нису имали обезбеђење, а једна од њих била је и Маргит Савовић, некадашња функционерка СПС… »

Вести дана »