Povezane vesti

Novosadsko tužilaštvo osuđuje napad na zamenicu javnog tužioca u Novom Sadu

N1 Info 03.08.2021
V.d. apelacionog javnog tužioca u Novom Sadu Milan Tkalac, v.d. višeg javnog tužioca u Novom Sadu Branislav Lepotić i osnovni javni tužilac u Novom Sadu Dejan Rakonić, zajedno sa svim zaposlenima ukazuju da je napad na Svetlanu Benišek Suvajdžić… »

Pritisak na rad i ugrožavanje vladavine prava: Novosadsko Osnovno tužilaštvo o incidentu na protestu u Petrovradinu (video)

Večernje novosti 03.08.2021
Foto: Printskrin Radio 021 Kako je saopštilo Tužilaštvo, na skupu održanom 30. jula u Petrovaradinu učesnici protesta prepoznali su Svetlanu Benišek Suvajdžić, koja inače živi u Petrovaradinu u blizini mesta gde su protesti održani. Okupljeni… »

Tužioci osudili napad građana na svoju koleginicu u Petrovaradinu

Danas 03.08.2021
Trojica javnih tužilaca osudili su danas napad građana na zamenicu osnovnog javnog tužioca u Novom Sadu Svetlanu Benišek Suvajdžić i ocenili da je to još jedan u nizu napada na javnotužilačku organizaciju i nosioce javnotužilačke funkcije… »

Zašto su građani napali zamenicu javnog tužioca na protestu „Pravda za Ninu“?

Danas 03.08.2021
Udruženje javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije osudilo je danas napad na Svetlanu Benišek Suvajdžić, zamenicu javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Udruženje je reagovalo zbog incidenta na protestu građana u… »

Vesti dana »