Povezane vesti

Beograđanin uhapšen sa osam kilograma marihuane

Nova 03.08.2021
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima SBPOK danas je uhapšen M.P. u čijem je stanu pronađeno 8 kilograma marihuane. Droga je pronađena prilikom pretresa stana osumnjičenog za za krivično delo… »

Hapšenje zbog droge u Beogradu: Od uhapšenog muškarca policija oduzela 8 kg marihuane

Kurir 03.08.2021
Danas je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa policijskim službenicima SBPOK, lišen je slobode M.P.., zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa… »

Hapšenje u Beogradu: U stanu pronađeno 8 kilograma marihuane - osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati

Večernje novosti 03.08.2021
Foto: MUP/Ilustracija Prilikom pretresa od osumnjičenog je oduzeto 8 kg opojne droge marihuana. Po odobrenju zamenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i isti će biti saslušan u Višem javnom… »

Uhapšen sa 8 kilograma marihuane

RTV 03.08.2021
BEOGRAD - BEOGRAD, 3. avgusta (Tanjug) - Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima SBPOK danas je uhapšen M.P. u čijem je stanu pronađeno 8 kilograma marihuane. Droga je pronađena prilikom pretresa stana… »

Kraljevo: Uhapšen muškarac zbog marihuane

B92 03.08.2021
Policija iz Kraljeva uhapsila je M. R.(42) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. On je uhapšen u okviru akcije "Gnev". Policija je u stanu koji koristi osumnjičeni, u improvizovanoj… »

Kraljevo: Uhapšen muškarac zbog marihuane

Vesti online 03.08.2021
Policija iz Kraljeva u okviru akcije „Gnev” uhapsila je M. R. (42) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u stanu koji koristi osumnjičeni, u improvizovanoj… »

Nastavak policijske akcije "gnev": U Kraljevu uhapšen osumnjičeni za proizvodnju i prodaju narkotika

Večernje novosti 03.08.2021
Ilustracija / Foto Depositphotos Policija je u stanu koji koristi osumnjičeni, u improvizovanoj laboratoriji za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, pronašla 153 grama marihuane, 166 semenki i sedam mladica indijske konoplje. Osumnjičenom je… »

Strahota u Bujanovcu: Tinejdžer ušao kroz terasu u kuću starice (78), uz pretnju nožem je polno uznemiravao i pokušao da…

Blic 03.08.2021
Policija u Bujanovcu uhapsila je N. R. (19) iz ovog grada, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljene polne radnje i razbojništvo u pokušaju. Sumnja se da je on jutros u Bujanovcu preko terase ušao u stan u kome je bila… »

Hapšenje u Kraljevu: U stanu imao improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane

Kurir 03.08.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, u okviru akcije "Gnev", uhapsili su M. R. (42) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u… »

Bujanovac ne pamti ovakvo razbojništvo: Preko terase ženi (70) ušao u stan, uzeo joj nož sa stola pa je napao tražeći joj…

Kurir 03.08.2021
BUJANOVAC - Policija u Bujanovcu uhapsila je N. R. (2002) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljene polne radnje i razbojništvo u pokušaju. Sumnja se da je on jutros u Bujanovcu, preko terase, ušao u stan u… »

Upao starici (77) i uz pretnju nožem joj tražio novac? Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo u Bujanovcu

Večernje novosti 03.08.2021
FOTO: V.M. Kako nam je potvrđeno u policiji, on je u utorak u jutarnjim satima u Bujanovcu, preko terase, ušao u stan u kome je bila sedamdesetsedmogodišnja žena, uzeo nož sa stola i uz pretnju fizički je napao, tražeći novac. Policija je kod… »

Uhapšen zbog sumnje da je bacio Molotvljev koktel na kafić

B92 03.08.2021
Policija u Prokuplju uhapsili su D. S. (41) iz okoline Prokuplja, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. On se sumnjiči da je u ponedeljak uveče, nakon sukoba oko plaćanja računa u jednom kafiću u Prokuplju, ka bašti… »

Odbio da plati račun, pa bacio molotovljev koktel na kafić

Nova 03.08.2021
Pripadnici MUP u Prokuplju uhapsili su D. S. (41) iz okoline Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. On se sumnjiči da je sinoć, nakon sukoba oko plaćanja računa u jednom kafiću u Prokuplju… »

Prokupčani ne mogu da dođu sebi posle ovog hapšenja: Naljutio se zbog računa pa na kafić bacio dva koktela s naftom

Kurir 03.08.2021
PROKUPLJE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su D. S. (41) iz okoline Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. On se sumnjiči da je sinoć, nakon sukoba oko… »

Incident u Prokuplju: Zbog računa bacio molotovljeve koktele ka kafiću

Večernje novosti 03.08.2021
Foto: D. N. On se sumnjiči da je sinoć, nakon sukoba oko plaćanja računa u jednom kafiću u Prokuplju, ka bašti bacio dve flaše sa naftom u kojima je bila zapaljena tkanina, sapštila je PU Prokuplje. Flaše su pale na trotoar i razbile se, ali se… »

Vesti dana »