Повезане вести

Гоца Божиновска: Зваћу Цецу на свадбу сина, иако она мене није!

Гоца Божиновска: Зваћу Цецу на свадбу сина, иако она мене није!

Свет & Скандал 03.08.2021
Увелико трају припреме за свадбу Мирка Шијана и Бојане Родић, а Гоца Божиносвка укратко каже: Зваћу Цецу на свадбу сина, иако она мене није! Гоца Божиновска објашњава да ће планирано венчање њеног сина Мирка Шијана и његове… »
Цеца или перса, исто је, зовем оне који су мене звали! Гоца није била на Вељковој свадби, а сад открила све о гала прослави!

Цеца или перса, исто је, зовем оне који су мене звали! Гоца није била на Вељковој свадби, а сад открила све о гала прослави!

Курир 03.08.2021
Певачица Гоца Божиновска открила је да ће венчање њеног сина Мирка Шијана и његове трудне веренице Бојане Родић бити гала, а затим је прокоментарисала и да ли ће певачица Цеца Ражнатовић бити међу званицама на слављу. Гоца је… »
Цеца или перса, исто је, зовем оне који су мене звали! Гоца није била на Вељковој свадби и сад је никад искренија!

Цеца или перса, исто је, зовем оне који су мене звали! Гоца није била на Вељковој свадби и сад је никад искренија!

Мондо 03.08.2021
Гоца Божиновска открила да ли ће звати Цецу Ражнатовић на свадбу сина Мирка Шијана. Гоца Божиновска открила да ли ће звати Цецу Ражнатовић на свадбу сина Мирка Шијана. Медији су недавно пренели да ће Мирко Шијан и Бојана Родић… »

Вести дана »