Povezane vesti
Mel gibson stiže u Beograd! Goran Vesić na Kurir tv najavio: Fest će otvoriti zvezda veća od Krejga! Sprema se veliko…
Kurir 03.08.2021
Danijel Krejg je samo jedna u nizu holivudskih zvezda koja snima film u Beogradu. Čime to Srbija i Beograd privlače sve veći broj stranih filmskih produkcija za Kurir televiziju govorio je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić. - Ja sam veliki… »
Mel Gibson dolazi u Srbiju: "Hrabro srce" snima film u Beogradu - "Posle njega dolazi nam još veća faca"
Mondo 03.08.2021
Slavni glumac Mel Gibson za mesec dana stiže u Beograd. Slavni glumac Mel Gibson za mesec dana stiže u Beograd Danijel Krejg je samo jedna u nizu holivudskih zvezda koja snima film u Beogradu. Dok filmski "Džejms Bond" snima nastavak filma "Nož u… »
Srbija na svetskoj filmskoj mapi: Beograd ponovo zauzima pozicije koje je nekada držala kinematografija SFRJ
Kurir 03.08.2021
Sve više velikih inostranih filmskih produkcija dolazi da snima u Srbiji, a Beograd se etablirao kao jedna od vodećih destinacija u regionu kada je reč o filmu i reklamama. Trenutno je aktuelno snimanje visokobudžetnog filma "Nož u leđa" drugi deo… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 1 povezana