Povezane vesti

Bajden pozvao guvernera Njujorka da podnese ostavku zbog seksualnog uznemiravanja žena

Glas Amerike 03.08.2021
VAŠINGTON/NJUJORK — Istraga koju je sprovela tužiteljka države Njujork utvrdila je da je guverner Endrju Kuomo seksualno uznemiravao jedanaest žena čime je kršio federalne i državne zakone, izjavila je tužiteljka Leticija Džejms. Kako je… »

Biden pozvao guvernera Njujorka da podnese ostavku nakon optužbi za seksualno uznemiravanje

Slobodna Evropa 03.08.2021
Predsednik SAD Joe Biden (Džo Bajden) pozvao je Endrjua Kuoma (Andrew Cuomo) da podnese ostavku nakon nezavisne istrage koja je pokazala da je guverner Njujorka uznemiravao više žena. Bajdenova osuda usledila je nekoliko sati nakon što je državna… »

Guverner Njujorka negira optužbe za zlostavljanje: Neću podneti ostavku

Nova 03.08.2021
Guverner Njujorka Endru Kuomo negirao je optužbe za seksualno zlostavljanje sedam žena i poručio da neće podneti ostavku na funkciju. Specijalna komisija formirana u Njujorku utvrdila je da je guverner Kuomo seksualno zlostavljao, uznemiraovao i… »

Izveštaj državne tužiteljke Njujorka: Guverner Endrju Kuomo seksualno uznemiravao više žena

RTS 03.08.2021
Guverner Njujorka Endrju Kuomo seksualno je uznemiravao najmanje jedanaest žena, a zatim se osvetio bivšem zaposlenom koji se javno požalio na njegovo ponašanje, stoji u izveštaju koji je objavila državna tužiteljka Njujorka Leticija Džejms… »

Istraga potvrdila: Guverner Njujorka seksualno uznemiravao više žena

B92 03.08.2021
Guverner Njujorka Endru Kuomo seksualno je uznemiravao više žena, uključujući službenice u svojoj kancelariji. Time je prekršio državne i savezne zakone, stoji u nalazu istrage državnog tužilaštva. Istragom je utvrđeno da je Kuomo seksualno… »

Endrju Kuomo, Amerika i seksualno uznemiravanje: Guverner Njujorka uznemiravao žene, pokazala istraga

Radio 021 03.08.2021
Istraga je sprovedena nekoliko meseci pošto je više žena optužilo Endrjua Kuoma za seksualno uznemiravanje. Reuters Istraga sprovedena nad guvernerom Njujorka Endrjuom Kuomom pokazala je da je seksualno uznemiravao više žena, a neke od njih su… »

Istraga dokazala: Guverner Njujorka Endru Kuomo seksualno uznemiravao žene, pipkao ih i ljubio

Kurir 03.08.2021
Istraga državnog tužilaštva Njujorka protiv Endrua Kuoma otkrila je da je guverner države Njujork seksualno uznemiravao nekoliko žena, uključujući i zaposlene u svom kabinetu. Državna tužiteljka Leticija Džejms je obelodanila rezultate istrage i… »

Endrju Kuomo, Amerika i seksualno uznemiravanje: Guverner Njujorka uznemiravao žene, pokazala istraga

Južne vesti 03.08.2021
Reuters Istraga sprovedena nad guvernerom Njujorka Endrjuom Kuomom pokazala je da je seksualno uznemiravao više žena, a neke od njih su zaposlene u njegovom kabinetu. Objavljujući rezultate istrage, državna tužiteljka u Njujorka Letiša Džejms rekla… »

Istraga utvrdila: Guverner Njujorka seksualno uznemiravao nekoliko žena

N1 Info 03.08.2021
Istraga koju je sprovela tužiteljka države Njujork utvrdila je da je guverner Endrju Kuomo seksualno uznemiravao nekoliko žena i kršio federalne i državne zakone, izjavila je tužiteljka Leticija Džejms. Kako je ukazala, istragom koja je trajala… »

Dokazano: Istraga pokazala da je guverner Njujorka Kuomo seksualno uznemiravao više žena

Blic 03.08.2021
Tokom istrage državnog tužilaštva Njujorka protiv Endrua Kuoma otkriveno je da je guverner države Njujork seksualno uznemiravao nekoliko žena, uključujući i zaposlene u svom kabinetu. Državna tužiteljica Leticija Džejms je obelodanila rezultate… »

Guverner manijak: Endru Kuomo seksualno uznemiravao najmanje 11 žena pa se svetio bivšem zaposlenom

Večernje novosti 03.08.2021
Foto: Tanjug/AP Photo Leticija DŽejms je navela da je Kuomo uznemiravao sadašnje i bivše državne službenike, kao i brojne žene izvan državne vlade. Kancelarija državnog tužioca je o tome objavila i poduži izveštaj, prenosi Si-En-En. DŽejsmova… »

Veliki skandal u Njujorku: Guverner Kuomo seksualno uznemiravao policajku i saradnice iz kabineta

Mondo 03.08.2021
Tokom istrage državnog tužilaštva Njujorka protiv Endrua Kuoma otkriveno je da je guverner države Njujork seksualno uznemiravao nekoliko žena, uključujući i zaposlene u svom kabinetu. Tokom istrage državnog tužilaštva Njujorka protiv Endrua… »

Guverner Njujorka optužen za seksualno zlostavljanje žena

Nova 03.08.2021
Guverner Njujorka Endru Kuomo danas je zvanično optužen za seksualno zlostavljanje više žena. Prema izveštaju državnog tužioca koji je danas podeljen sa javnošću, najmanje sedam žena je optužilo Kuoma za seksualno zlostavljanje, uznemiravanje i… »

Vesti dana »