Povezane vesti
Nakon što su svi videli njen intimni snimak: Srpska pevačica priznala: "Treba to izdržati"
Blic 03.08.2021
Pevačica Tea Tairović nedavno se našla u centru pažnje javnosti kada je osvanuo njen intimni snimak, te mnogi komentarišu da joj je upravo to donelo slavu "preko noći". - Iako sam mlada, moj 'uspeh preko noći' sam gradila 8 godina. Dugo sam u ovom poslu… »
Teško se prašta svim ženama! Tea Tairović progovorila nakon eksplicitnog snimka koji je procurio u javnost, spomenula i bakšiš!…
Kurir 03.08.2021
Pevačica Tea Tairović je dospela u u žižu javnosti povodom skandala kada je procurio eksplicitni video-snimak, a ona se tim povodom sada i oglasila. Iako možda ne deluje tako, Tei se uspeh nije dogodio preko noći: - Iako sam mlada, moj 'uspeh preko noći'… »
Vesti dana »
Prodekan za finansije AUNS: Galerija korišćena u cilju za koji je i otvorena
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
"Prva deonica za dve godine, obezbedili smo novac" Potpisan ugovor, Azvirt preuzima izgradnju "Osmeha Vojvodine": "Daćemo sve resurse"
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
2.500 marinaca zauzima iransko ostrvo, ali to nije invazija. Kongresmen otkrio razlog zašto stiže desantni brod "USS Tripoli"? Juče viđen kod ove zemlje (foto)
Kurir pre 44 minutajoš 25 povezanih
Ministarstvo: U lečenju male Eme u Čačku nije bilo grešaka, u lečenju preminulog muškarca - jeste
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih