Povezane vesti
Nakon što su svi videli njen intimni snimak: Srpska pevačica priznala: "Treba to izdržati"
Blic 03.08.2021
Pevačica Tea Tairović nedavno se našla u centru pažnje javnosti kada je osvanuo njen intimni snimak, te mnogi komentarišu da joj je upravo to donelo slavu "preko noći". - Iako sam mlada, moj 'uspeh preko noći' sam gradila 8 godina. Dugo sam u ovom poslu… »
Teško se prašta svim ženama! Tea Tairović progovorila nakon eksplicitnog snimka koji je procurio u javnost, spomenula i bakšiš!…
Kurir 03.08.2021
Pevačica Tea Tairović je dospela u u žižu javnosti povodom skandala kada je procurio eksplicitni video-snimak, a ona se tim povodom sada i oglasila. Iako možda ne deluje tako, Tei se uspeh nije dogodio preko noći: - Iako sam mlada, moj 'uspeh preko noći'… »
Vesti dana »
Vidić objavio snimak posle jezivih pretnji: "Ovaj tekst nije o meni..."
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih
Koliko i kome duguje Srbija: Izveštaj Vlade u Skupštini, Novi Sad i Vojvodina na drugom i trećem mestu
Radio 021 pre 1 satjoš 43 povezane
Ne, Terazije nisu dobile ime po kantaru: "Ljudi koji donose odluke nedovoljno poznaju istoriju"
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
RHMZ: Posle vrelog dana stiže osveženje, vremenske nepogode sa grmljavinom u Banatu, Kolubarskom i Mačvanskom okrugu
RTV pre 12 minutajoš 75 povezanih