Povezane vesti
Nakon što su svi videli njen intimni snimak: Srpska pevačica priznala: "Treba to izdržati"
Blic 03.08.2021
Pevačica Tea Tairović nedavno se našla u centru pažnje javnosti kada je osvanuo njen intimni snimak, te mnogi komentarišu da joj je upravo to donelo slavu "preko noći". - Iako sam mlada, moj 'uspeh preko noći' sam gradila 8 godina. Dugo sam u ovom… »
Teško se prašta svim ženama! Tea Tairović progovorila nakon eksplicitnog snimka koji je procurio u javnost, spomenula i…
Kurir 03.08.2021
Pevačica Tea Tairović je dospela u u žižu javnosti povodom skandala kada je procurio eksplicitni video-snimak, a ona se tim povodom sada i oglasila. Iako možda ne deluje tako, Tei se uspeh nije dogodio preko noći: - Iako sam mlada, moj 'uspeh preko… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Pravoslavni vernici slave Božić: Ponoćna liturgija u Hramu Svetog Save (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Zbog snega u nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije
Danas pre 9 satijoš 2 povezane