Povezane vesti
Nakon što su svi videli njen intimni snimak: Srpska pevačica priznala: "Treba to izdržati"
Blic 03.08.2021
Pevačica Tea Tairović nedavno se našla u centru pažnje javnosti kada je osvanuo njen intimni snimak, te mnogi komentarišu da joj je upravo to donelo slavu "preko noći". - Iako sam mlada, moj 'uspeh preko noći' sam gradila 8 godina. Dugo sam u ovom poslu… »
Teško se prašta svim ženama! Tea Tairović progovorila nakon eksplicitnog snimka koji je procurio u javnost, spomenula i bakšiš!…
Kurir 03.08.2021
Pevačica Tea Tairović je dospela u u žižu javnosti povodom skandala kada je procurio eksplicitni video-snimak, a ona se tim povodom sada i oglasila. Iako možda ne deluje tako, Tei se uspeh nije dogodio preko noći: - Iako sam mlada, moj 'uspeh preko noći'… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas sa velikim temperaturnim oscilacijama
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 31 povezana

Uzbuna u Rusiji, pogođena nuklearna elektrana: Strahovit napad dronovima, odjekuju eksplozije, izbio veliki požar
Mondo pre 2 satajoš 24 povezane

Ovo su uslovi Rusije za kraj rata u Ukrajini! Otkriveno šta je neprihvatljivo, Moskva ovo ne prašta!
Kurir pre 9 minutajoš 19 povezanih

Računi za struju skaču za 30 odsto, dok Vučić spušta cenu salame i kulena
Nova pre 34 minutajoš 106 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 22 povezane